Solidaritat confirma a Jordi Casas com a cap de llista en les primàries del partit

Solidaritat Catalana ha votat els caps de llista per les municipals en el seu Primer Congrés Local, confirmant de manera oficial a Jordi Casas com a número u. En el Congrés també s’hi han ratificat els càrrecs de l’executiva local.

El Primer Congrés local de Solidaritat Catalana per la Independència de Molins de Rei ha tingut lloc aquest diumenge 13 de Març, un mes després que se celebrés el Primer Congrés Comarcal en el qual Gemma Parramon sortia escollida Nova Secretaria d’Acció Municipal de SI al Baix Llobregat.

El punt més important de l’ordre del dia ha estat el resultat de les eleccions primàries dels adherits a SI que formaran part de la llista a les properes eleccions municipals, per les quals s’ha escollit formalment Jordi Casas com a cap de llista. El segon i tercer llocs seran ocupats respectivament per Gemma Parramon i Jordi Raventós i la resta de la candidatura estarà composada, tant per adherits i simpatitzants de SI, com per persones independents o provinents de Reagrupament. Properament Solidaritat Catalana farà la presentació de la seva candidatura als molinencs i molinenques.

 

Membres de la candidatura de SI amb Jordi Casas (de blanc) al centre // Solidaritat Catalana

Mentestant, SI continua treballant en la confecció del seu programa elecoral, tot mantenint contacte amb entitats i persones de la Vila amb un proposit: “representar el màxim de sensibilitats i aportacions dels ciutadans, d’acord amb l’esperit transversal que inspira SI i amb l’objectiu principal de regenerar la vida política de Molins de Rei”.

El congrés local, que ha comptat amb l’assistència del Coordinador Local de SI al Baix Llobregat, Jordi Anguera, també ha servit per ratificar els càrrecs de l’Executiva Local, que han quedat de la següent manera: Coordinador Local, Jordi Casas; Secretari d’Organització, Xavier Casas; Secretari d’Imatge i Comunicació, Jordi Raventós; Secretària d’Acció Municipal, Gemma Parramon; Secretària de Finances, Marta Amigó; Secretària de Mobilització i Acció presencial, Remei Català.

Recomanacions personalitzades

  3 comments for “Solidaritat confirma a Jordi Casas com a cap de llista en les primàries del partit

 1. Elena
  15/03/2011 at 14:47

  Cada vegada costa més d'entendre què fa SI presentant-se a les eleccions municipals. Esperit transversal? només hi ha un altre partit que no diu si és de dretes o esquerres, que és Ciutadans. Com es fa llavors un programa polític municipal? en quins valors es basen més enllà de la repetida frase de "regeneració democràtica"?

  Per esperit transversal el de la Consulta sobre la Independència, amb CUP, ERC, CDC, ICV-ENMR …, i moltes persones que no som de cap partit. Per cert, que cap de les persones de la foto hi va participar, a la Consulta. On eren?

  • Joan Deu
   18/03/2011 at 21:16

   Apreciada Elena.

   Tot això que escric aquí és la meva opinió personal, tant respectable com la dels altres que opinen tot el contrari. El que realment importa és aconseguir la independència, si més no per als qui creiem que actualment és el camí més viable per arreglar la situació en la que ens trobem, i com més partits i representants independentistes hi hagi al parlament i als ajuntaments millor. Crec que el fet de que hi hagi més partits independentistes ho han provocat directament els que hi havia fins ara, o que es fan dir independentistes, ja que no han sabut tindre contents als votants (i si jo en sóc un, estic segur que ni ha més com jo).

   Referent a les consultes populars, i per si et preocupa, si també i he participat, no em deuries veure per que no m’agrada sortir a la foto. Tampoc no es obligatori aportar un currículum vitae d’independentista per pujar al carro de la independència.

   Bé, quedo a la teva disposició, i a la de tot hom que tingui ganes de parlar (no discutir) per intercanviar punts de vista, que sempre pot resultar interessant.

   Atentament.

   Joan Deu

 2. marta amigó
  16/03/2011 at 15:47

  responc com aludida ja que surto a la foto, el dia del referendum a Molins de Rei vaig estar a la tarda a la taula de l'escola La Sínia i el dia del referèndum a St. Feliu de Llobregat vaig estar-hi tot el dia ja que vaig cedir el local del meu negoci com a seu per votar.

  I pels dubtes de presentació a les municipals sempre en podem parlar tot fent un cafè, estic a la teva disposició, estarem d'acord o no però el debat sempre pot ser interessant i enriquidor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *