El Molins de Rei CF segueix somiant amb la salvació

El Molins de Rei CF acaba amb un rival directe en la lluita per la permanència. El gol de Buba als primers minuts de joc va decidir el matx. El Vinyets va acabar amb dos homes menys.

La victòria de l'equip de Joan Garcia dona esperança als molinencs // Adrià Casaín

La victòria de l'equip de Joan Garcia dona esperança als molinencs // Adrià Casaín

El Molins de Rei Club de Futbol compleix amb la seva feina al derrotar a un rival directe. Tal i com afirmava Joan Garcia al programa El Joc de l’Esport de Radio Molins de Rei, els molinencs aquest cap de setmana sortien amb tota l’artilleria possible.

A prop del minut 12 després d’una gran passada de Rebollo, Buba, que actuava com a davanter en solitari, va fer el 1-0 definint amb molta qualitat. El gol va condicionar el partit i va fer que el Molins pogués jugar amb una tranquil·litat que el Vinyets no tenia. Jonatan va intervenir en diverses ocasions per evitar l’empat. El partit va seguir en la mateixa línia fins arribar al descans.

En la segona el partit es va escalfar i el Vinyets va començar a treure picardia i ràbia fins al punt que en el 75 un jugador visitant va ser expulsat en veure la segona groga. El Molins jugava amb la comoditat que li aportava el marcador a favor i el jugar amb un home més.

Fruit de la intensitat en que s’estava jugant el partit, Josep Rebollo s’havia de retirar lesionat per una patada innecessària que no va ser castigada ni amb falta. Aprofitant l’avantatge, Yessi, que havia entrat substituint al golejador Buba, feia el definitiu 2-0 amb un gran xut amb l’exterior des de fora l’àrea. La desesperació del Vinyets va fer que perdessin a un jugador més també amb doble groga.

El Molins de Rei va realitzar un gran partit i va guanyar molt més que 3 punts, va aconseguir confiança i autoestima per seguir la lluita per la salvació. La setmana vinent viatja fins a Vallirana amb la intenció de seguir amb la bona ratxa.

Recomanacions personalitzades