El CFS Molins 99 segueix afinat i goleja (10-4) al Mil·lènium

Amb la victòria d’avui, el CFS Molins 99 es col.loca líder provisional del seu grup, ja que el Pla de Llobregat no jugarà aquest cap de setmana.

Una setmana més, el CFS Molins 99 celebrant la seva victòria

Una setmana més, el CFS Molins 99 celebrant la seva victòria

Darrerament, un partit Molins99 – Mil·lènium és sempre sinònim de gols. A la primera volta el resultat va ser 15-9 i avui, 10-4. Això vol dir un espectacular global de 25 a 13. Una vegada més, els jugadors d’en Victor Medina han fet disfrutar al públic, que aquesta plujosa tarda de Carnestoltes s’ha acostat al pavelló de La Sínia. Dominen, creen ocasions de gol, fan jugades de tiralínies i finalment esclafen l’adversari. La veritat és que ens estan acostumant malament i ens fan disfrutar partit darrera partit. En algunes fases del partit també aprenen a patir i això els hi anirà bé quan, en els darrers partits, juguin contra els equips més perillosos del grup.

Els Boixos99 no han parat d'animar i de posar color i alegria al partit.

Els Boixos99 no han parat d'animar i de posar color i alegria al partit.

Al minut 3, en Sergi ha marcat l’1-0, després d’una boníssima passada d’en Paco. Un parell de minuts més tard, en Borja ha fet el 2-0 i en Josep el 3-0. Al minut 8, en una contra, els de Viladecans han escurçat diferències en el marcador fent el 3-1. En Manolo ha marcat el4-1 des dels 10 metres, després de que el Mil·lènium fes la sisena falta. En Borja ha tancat el marcador de la primera part, marcant el 5-1, a porteria buida. A la segona part, el Viladecans s’ha dedicat més a jugar i a protestar menys i això ha fet que en algunes fases el partit estigués més igualat. De totes maneres, els molinencs han començat forts i al minut 4 en Paco ha marcat el6-1, després d’una excel.lent triangulació entre l’Àlex, Borja i el mateix Àlex. Una gran assistència de l’Àlex al Sergi ha fet que aquest darrer fes el 7-1. En el minut 10, el Viladecans ha marcat el 7-2. En els següents dos minuts, s’han marcat tres gols: el 8-2d’en Manolo, el 8-3 del Viladecans i el 9-3 de l‘Ivan.Ja en els minuts finals, el Mil.lènium ha fet el 9-4 i en Josep ha tancat el marcador fent el definitiu 10-4.

En definitiva, bon partit dels nostres que cada setmana que passa es troben més a gust al capdamunt de la taula i semblen dominar la situació perfectament. Ara cal esperar que algun dels contrincants directes afluixin una mica i deixin un camí més aplanat cap a Preferent. De totes maneres, cal tocar de peus a terra i no dir “blat fins que no estigui al sac i ben lligat”.

– Han jugat: Victor Gonzàlez, Victor Sanmartín, Paco (1 gol), Àlex, Borja (2 gols), Sergi (2 gols), Jorge, Josep (2 gols), Ivan (1 gol), Manolo (2 gols), Ruben i Rafa.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades