La pluja obliga a suspendre el Carnestoltes

L’organització del Carnestoltes a Molins de Rei ha decidit suspendre la rua prevista per a aquesta tarda degut a la intensa pluja que hi ha en aquests moments. S’ha posposat fins les cinc de la tarda de demà, amb una concentració de comparses que precedirà la sortida del Camell.

Cartell del Carnestoltes 2011. Cliqueu-hi per veure'n el programa (PDF)

La decisió s’ha pres aquest migdia tenint en compte que donat el cas que parés de ploure aquesta tarda tampoc hi hauria temps suficient de preparar totes les infraestructures necessàries. Per tant, se suspenen tots els actes prevists per aquest vespre a excepció de la Bygoti’s Party, una festa que tindrà lloc a partir de mitjanit al Foment Cultural i Artístic.

L’empresa organitzadora del Carnestoltes, R(Teatre)D, ha explicat a Viu Molins de Rei de quina manera es posposaran les activitats d’aquesta tarda fins demà. Diumenge a les 5 de la tarda s’ha organitzat una trobada de comparses a la plaça de l’Ajuntament, on tindrà lloc també la lectura del pregó i la rebuda del Rei Carnestoltes. A continuació es farà una passada de les comparses fent un petit recorregut per alguns carrers del centre vila, acabant a la mateixa plaça de l’Ajuntament. De tota manera, Roger Sàbat, responsable d’R(Teatre)D ha volgut remarcar que “no es tractarà d’una rua, sinó simplement d’una passada de les comparses“. De nou allà es farà una petita festa amb refrigeri i música, que durarà fins la sortida del Camell. Sobre aquest punt, Sàbat ha explicat que “aprofitarem tot allò que ja teníem preparat per dissabte: barres, menjar, beguda… i també aprofitarem l’equip de so que hi ha pel Camell”. És a dir, es farà una versió reduïda del Carnestoltes perquè les comparses tinguin l’oportunitat de mostrar la feina que han estat fent durant els darrers mesos.

Tot seguit, se seguirà amb el programa previst, és a dir, amb el Corre-cuita del Camell, que ha de començar a la mateixa plaça de l’Ajuntament amb el Ball del Camell a les 19.30.

Òbviament, aquest “Pla B” que ha preparat l’organització només serà possible si la meteorologia ho permet. En aquest sentit, si les prediccions eren bastant clares pel que fa al dia d’avui anunciant fortes pluges, de cara a demà no hi ha gaire consens al respecte. Mentre el Servei Meteorològic de Catalunya (Meteocat) no preveu precipitacions per demà, l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) anuncia pluges amb un 60% de probabilitat.

Recomanacions personalitzades

  10 comments for “La pluja obliga a suspendre el Carnestoltes

 1. laura farre diaz
  12/03/2011 at 20:16

  A mi tampoc m’agrada l’opcio de la rua per la tarda i corrents.. crec que s’hauria de fer la rua infantil i despres l’altre … no te massa sentit tenir que fer-ho tot en un dia , rapid i corrents.. ja que despres ha de sortir el camell, jo aplasaria tots els actes per el cap de setmana vinent..

  Algu ha pensat en que si no hi ha premis amb les comparses, com s’escollira que portara el rei carnestoltes el any seguent?

 2. 12/03/2011 at 20:17

  RT @ViuMolinsdeRei: Recordeu que aquesta tarda NO hi ha Carnestoltes a Molins de Rei http://bit.ly/ikpgNU

 3. sergi
  12/03/2011 at 20:20

  bones

  donat la pluja avui no hi ha rua, però, no m'agrada massa l'opció de fer una petita rua demà a les 5 de la tarda. penso que quedaraà massa junta amb la sortida del camell…

  per tant proposu una rua matinal, exemple cap a les 12 del migdia i que duri fins les 14.30 aproximadament, així tothom podria lluir la disfressa del tot i gairebé seria com la de la tarda. A més els més petits també és podrien disfressar tot i no ser uan rua propiament per ells, Ja que a la tarda, la gent anirà preparada pel camell.

  espero també que els actes electorals no hagin tingut res a veure per posar la rua a la tarda i no al matí. Perque penso que també seria un error.

  en tot cas, anims a l'organització, ja que segur que no és gens facil poder gestionar tot aquest tema i poder acontentar a tothom.

  salut

 4. 13/03/2011 at 20:08

  Les comparses ja són de nou a l'Ajuntament. Recordeu que allà s'hi fa una petita festa fins que surti el camell (19.30) http://bit.ly/ikpgNU

 5. sheeva
  14/03/2011 at 9:57

  Haurieu de donar gràcies que vam poder celebrar ahir la rua, tot i que fos en versió reduïda i amb menys comparses. Millor que res…
  I per fer el Rei de l’any vinent segur que els organitzadors es posen en contacte amb la comparsa que decideixin, així s’ha fet molts anys, alguna vegada alguna comparsa s’ha fet enrera a última hora i el Rei l’ha hagut de fer un altre.

 6. Magda
  15/03/2011 at 17:23

  Donar gràcies?! Va, home, i què més! Què havien de fer, anul·lar-ho i fins l’any vinent? I tota la feinada amb les disfresses i les carrosses, què? La veritat és que la “rua” que hi va haver el diumenge va ser un premi de consolació molt escarransit ja que hauríem pogut fer molta més volta pel poble: el temps que va sobrar entre el final de la passejada i la sortida del Camell va donar per molt! El que haurien d’haver fet és tenir-nos més en compte i deixar-nos fer una rua més llarga i més lluïda, i deixar de centrar-ho tot en el Camell…

  • sheeva
   18/03/2011 at 17:03

   No, si la qüestió es queixar-se. Et recordo que fa un parell d'anys es va anul·lar completament i no vam tenir cap rua. Que fàcil que es veuen sempre les coses un cop fetes i quan les fa un altre. En fi… a vegades es vol tot i no es pot tenir.

   • Martetamolinenca
    18/03/2011 at 18:36

    Totalment d’acord amb sheeva, respecto l’opinio de tothom, pero sembla que, faci el que es faci, la gent sempre troba queixes. No pudem culpar a ningu del temps, i si es va improvitzar o del diumenge, doncs s’ha d’estar agrait i punto. Que podria haver estat millor? si, clar, sempre es pot fer tot millor, però encara sort que van fer la rua. I com no, la culpa al final del Camell com sempre, sembla un tòpic ja….

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *