Pier realitza amb èxit una de les seves habituals gires a Cuba

Pier es troba immers en una gira de concerts a Cuba, actuant a diferents teatres i institucions. També ha passat pel Casal Català i en una entrevista concedida al diari “Tribuna de La Habana” es declara “fervent enamorat” de la capital cubana.

Pier durant la seva actuació a la Fira de la Candelera 2011 // David Guerrero

No és la primera vegada que Pier actua a Cuba, el cantant molinenc porta setze anys apropant-se al país caribeny, on gaudeix d’una gran reputació i admiració entre els cubans. Ho demostra el gran nombre d’assistents que acudeixen a cada concert. De fet, en Pier destaca “l’amistat i la hospitalitat del seu poble, que em commouen i em fan sentir molt feliç en cada concert”, en declaracions al diari cubà “Tribuna de La Habana”.

Durant aquesta setmana a Cuba, Pier ha actuat al teatre Jesús Garay de Guanabacoa i al Museu Històric de la mateixa localitat, on li va ser entregat un diploma de reconeixement de la filial municipal de la Unión de Escritores y Artistas de Cuba per “la valuosa aportació de l’artista al territori”, segons les cròniques locals. A La Habana Vieja, Pier ha actuat al Delirio Habanero del Teatro Nacional de Cuba, el teatre Mariana Grajales de Diez de Octubre i al cinema La Rampa. Com acostuma a fer durant els seus viatges, el cantant molinenc també va apropar-se a la Casa Catalana, on va interpretar en català les cançons del seu darrer àlbum, Sentiments.

“La Habana m’inspira cantar-li a l’amor per ser el seu fervent enamorat”, assegura en Pier en una entrevista concedida a Ada Oramas, de la “Tribuna de La Habana”, on explica que el seu últim èxit, Don Pier, va ser escrit a la capital cubana. El popular cantant molinenc assegura a l’entrevista sentir-se “fascinat per la ciutat que té un encant cada cop més intens” i destaca “la bellesa dels seus paisatges urbans, les seves platges, el Malecón que rodeja la ciutat com un cinturó d’escuma”.

Pier ja ha confirmat la seva presència a l’espectacle de varietats del teatre Amèrica en la seva propera visita a Cua, on presentarà la seva nova cançó: Adiós en silencio. També, segons el diari “Tribuna de La Habana”, Pier serà un dels convidats a la propera edició del Festival Internacional Boleros de Oro.

 

Recomanacions personalitzades