El CE Molins de Rei guanya el cara a cara contra el CE Sentmenat

El sènior femení de bàsquet es posa líder de la classificació al guanyar a l’altre gran aspirant al títol, el CB Sentmenat, per 50 a 40 a manca de cinc partits per acabar la temporada. El Molins també aconsegueix el bàsquet average i té la lliga a tocar.

El CE Molins fent el "crit de guerra" al final del partit // www.basquet-molinsderei.blogspot.com

El CE Molins fent el "crit de guerra" al final del partit // basquet-molinsderei.blogspot.com

El partit de diumenge era un cara a cara, un teva o meva, una final pel títol de lliga al grup sisè de la tercera catalana. Una tarda que arribava després de molta feina per les entrenades per Pere Galimany i Dani Colell cristal·litzant una oportunitat única que no es podia deixar escapar. El CE Molins de Rei i el CB Sentmenat arribaven amb el mateix balanç a la cita, amb només una derrota en tot el que portem de lliga. Per primer cop en molt de temps, totes les jugadores del conjunt estaven disponibles i el Poliesportiu Municipal estava disposat a apretar posant el seu gra de sorra per l’èxit de les molinenques.

Al CE Molins de Rei no li va tremolar el pols i va començar dominant el partit, tònica que va ser capaç de mantenir durant tot l’enfrontament. Una gran defensa per part de les locals va dificultar els ràpids contraatacs de les visitants fent que el Molins només encaixés 5 cistelles en jugada durant la primera part (23-14).

El descans va anar bé al CB Sentmenat que es va apropar fins la distància de 5 punts al finalitzar el tercer quart. Començava l’últim i definitiu quart amb un triple del Sentmenat que escurçava la distància a només dos punt i que feia tremolar a l’afició molinenca. Justament en aquell moment de partit on s’han de treure les castanyes del foc les de Pere Galimany i Dani Colell van reaccionar, treient tota l’experiència acumulada i posant terra per mig fins posar la distància en 10 punt (50 – 40) i guanyant, d’aquesta manera, un bàsquet average que pot donar una lliga.

Un cop sobre la taula a manca de 5 partits per finalitzar la lliga i que, sense cap mena de dubte, marcarà el transcurs del que queda de temporada.

 

Recomanacions personalitzades