Gairebé 3.000 persones han visitat l’exposició “De la Terra a l’Univers”

L’exposició fotogràfica “De la Terra a l’Univers” ha tancat les seves portes després de veure passar per la instal·lació a la sala d’exposicions de Ca n’Ametller gairebé 3.000 visitants.

L’exposició va ser inaugurada el 27 de gener de 2011 en el marc de la Fira de la Candelera i ha restat oberta fins al diumenge 28 de febrer. En tot aquest període s’han dut a terme diferents visites guiades al públic en general i a les escoles, amb una gran acollida. El total de visitants ha estat de 2.870 persones, 1.770 de les quals corresponen a públic general i 1.100 a públic escolar.

Aquesta exposició ha continuat la línia fixada pel Museu Municipal de dur a terme exposicions que destaquin pel seu caràcter divulgatiu i formatiu, i puguin resultar d’interès per als centres educatius de la vila, i ha seguit la línia d’èxit de les darreres exposicions presentades: “Gabinet Gaudí, una experiència didàctica”, “Ara fa 3,5 milions d’anys. El Camp dels Ninots” i “Picasso pinta el Guernica”. Tot i això, són xifres que encara es mantenen molt lluny del rècord aconseguit per l’exposició d’efectes especials de l’empresa DDT, on es mostrava la feina de la molinenca Montse Ribé i el seu equip que els va portar a guanyar un Oscar.

L’exposició “De la Terra a l’Univers” va néixer amb motiu de l’Any Internacional de l’Astronomia, el 2009, i era un dels seus projectes estrella. La seva exhibició a Molins de Rei ha estat possible gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura – Museu Municipal, juntament amb l’Associació d’Amics del Museu, el Departament d’Astronomia i Meteorologia de la Universitat de Barcelona, l’Institut de Ciències Espacials de Catalunya i l’Institut de Ciències del Cosmos.

L’exposició també es pot visitar virtualment al web de l’Any internacional de l’astronomia.

Recomanacions personalitzades