Una Bernarda amb final feliç a la Biblioteca

Unes 40 persones van gaudir de “La casa de Bernarda Alba” a les lectures dramatitzades de la Biblioteca Pau Vila. Les actrius van donar vida a una de les obres més conegudes de Lorca en un ambient íntim i familiar.

La lectura del passat dijous va ser un éxit i el públic la va seguir en silenci i atenció fins el final. Com a anècdota de la sessió, la obra no va acabar de manera habitual, sinó que una de les actrius va donar un cop sense voler a l’actriu que interpretava a la Bernarda i va provocar que la obra li saltés de les mans. Tant les actrius com els assistents no van poder evitar les ganes de riure i el que havia de ser un final tràgic va acabar essent una escena còmica.

“La casa de Bernarda Alba” ja va ser representada fa tres anys a l’antiga Sala Gòtica amb 150 persones de públic. El Roger Sàbat en va fer la direcció amb la companyia R(de teatre)D formada per les mateixes actrius que han fet la lectura. Tot i que era el mateix muntatge, aquest cop ha estat una adaptació amb la eliminació d’un dels personatges (la mare de la Bernarda) i algunes escenes.

Recomanacions personalitzades