L’Ajuntament cedeix el Casal de Joves a les entitats infantils i juvenils

L’Ajuntament ha signat un conveni de cessió d’espais del Casal de Joves a diverses entitats infantils i juvenils de la vila, que gaudiran d’un magatzem i espais flexibles on poder desenvolupar les seves activitats.

Part superior del Casal de Joves reformat durant la visita inaugural del passat mes de novembre // Roger Castillo

El Casal de Joves serà la seu social d’entitats com Molins de Rol, Amics dels Pessebres, l’Esplai Clariana, Ethereal Fest i Metal Defenders, i estarà a disposició de la resta d’entitats juvenils que programin activitats i que es puguin desenvolupar en aquest local, un cop feta la sol·licitud prèvia i presentats els projectes a la Regidoria d’Emancipació Juvenil. El Punt Jove serà el responsable de gestionar les demandes i coordinar els usos d’aquest equipament.

El Casal de Joves, ubicat a l’avinguda de València, 21,va ser rehabilitat durant l’any passat. Viu Molins de Rei el va visitar el passat mes de novembre. Ara compta amb nou magatzems, al soterrani, equipats amb la infraestructura necessària per poder emmagatzemar correctament el material de les entitats que han signat convenis amb l’Ajuntament.

L’entresòl és l’espai adreçat a la realització de les activitats i s’ha dividit en quatre espais: una sala de 70 metres quadrats que es pot dividir en dos ambients mitjançant envans mòbils; un espai de serveis amb armariets de les entitats, un despatx amb ordinador i accés a internet i lavabo; una sala d’uns 32 metres quadrats que també es pot dividir en dos per fer reunions; i un taller d’uns 45 m2 per a la realització d’activitats artístiques. L’espai disposa de taules i cadires plegables, que permetran retirar i col·locar el material d’acord amb les necessitats de les activitats programades.

Recomanacions personalitzades