Gran moment de l’handbol a Molins de Rei

El sènior masculí d’handbol del CE Molins de Rei ja s’ha classificat per les fases d’ascens de categoria. El sènior femení i el sènior masculí B encara no han perdut cap partit en el que portem de temporada.

L’handbol sempre ha estat un dels esports potents de Molins de Rei. Just abans de la fase decisiva de la temporada els resultats ratllen l’exel·lència.

El sènior masculí d’handbol classificat per les fases d’ascens

L’ombra del gran treball fet per l’handbol femení a Molins de Rei durant els últims anys, amb tres temporades a la categoria de plata de l’handbol espanyol, sempre ha “tapat” el treball dels homes. Aquesta temporada el primer equip masculí del CE Molins de Rei ja s’ha classificat per les fases d’ascens de categoria. Per Paco Vidal, president del CE Molins de Rei, “l’objectiu de l’ascens es possible si es guanyen els partits de casa” en aquesta fase d’ascens que encara no ha començat.

Sènior femení i sènior B masculí, 100% d’efectivitat

Partit de la temporada passada en la que el sènior femení d'handbol estava a la categoria de plata de l'handbol estatal

Partit de la temporada passada en la que el sènior femení d'handbol estava a la categoria de plata de l'handbol estatal

Arribar al mes de març amb tots els partits guanyats és una fita gairebé inaudita en el món de l’esport. Aquests dos equips de la vila ho han aconseguit. Per Paco Vidal, en el cas del sènior femení es deu a que “tenim un equip de categoria nacional jugant a una categoria catalana” al perdre la categoria la temporada passada i no poder-la recuperar per problemes econòmics després de l’oferiment de la federació.

El sènior B masculí demostra el potencial de pedrera que té l’handbol a Molins de Rei. La temporada passada només van perdre un partit en tota la temporada i aquesta, de moment, ho han guanyat tot. En cas de que el primer equip no aconsegueixi pujar de categoria aquest equip no obtindria premi a la seva gran temporada al no poder ascendir.

Paco Vidal: “Intentarem buscar recursos econòmics, però no és fàcil”

Ja en temporades passades els equips d’handbol que han participat en una categoria alta, amb desplaçaments llargs i cars, van tenir problemes econòmics per poder costejar-se la participació. El president del CE Molins de Rei, Paco Vidal, ha indicat en declaracions al programa El Joc de l’Esport de Ràdio Molins de Rei que en cas de necessitar-ho “no sabem si tindrem ajuda per part de l’Ajuntament de Molins de Rei o el Consell General de l’Esport”. El regidor d’esports de Molins de Rei i gran amant de l’handbol (va jugar durant 20 anys en diferents equips entre ells el CE Molins de Rei), Victor Puntas, ha comentat en aquest mateix programa que “primer s’ha de pujar de categoria i després ja es mirarà si és pot ajudar o no al CE Molins de Rei” tot i que ha volgut deixar clar que “no és una bona època degut a la retallada que pateix el món local per part de les administracions centrals”.

Handbol, un esport d’or per Molins de Rei

Històricament l’handbol ha estat un dels esports de més prestigi a la nostra vila. A la dècada dels 80 el CE Molins de Rei va arribar a participar en divisió d’honor nacional codejant-se amb l’elit a nivell estatal. Durant els 90 l’handbol femení va agafar el relleu del masculí i va estar a la categoria de plata de l’handbol espanyol, situació que s’ha repetit durant les últimes tres temporades i que l’any passat és va acabar amb el descens de categoria de les entrenades per Isa Rabassa.

Recomanacions personalitzades