La molinenca Noelia Caballero es proclama campiona d’Espanya d’halterofília

Noelia Caballero ha aconseguit la primera posició en els campionats d’Espanya de tècnica d’halterofília en categoria aleví.

Set dels deu components de la selecció catalana que ha participat en els campionats d’Espanya de tècnica aquest cap de setmana són del Club Halterofília Molins de Rei. Entre ells, Noelia Caballero ha destacat al quedar en primera posició de la categoria aleví (nascuts al 1999) amb una qualificació de 15,17 punts en la competició.

La resta d’esportistes de Molins de Rei també han tingut una actuació destacada. Els seus resultats han estats els següents:  Mercè Caballero (quarta en categoria benjamí 2002), Thais Garcia (cinquena en categoria benjamí 2001), Raquel Ruiz (sisena en categoria benjamí 2001), Patrícia Pinto ( quarta en categoria benjamí 2001), Pilar Caballero (vuitena en categoria aleví 2000) i Eric Pérez (desè en categoria aleví 2000).

En aquests campionats es valorava la tècnica que s’utilitza per aixecar el pes. En aquest vídeo de la Federación Española de Halterofilia es pot veure un tast de la competició en què Noelia Caballero ha guanyat.

Recomanacions personalitzades