El CFS Molins 99 guanya per 2 a 6 a Sant Boi

El Club Futbol Sala Molins 99 ha aconseguit imposar-se a la pista del sempre difícil Sant Boi, que no s’ha deixat torçar fins al tram final del partit.

Era un dia complicat, tant per l’horari com per la pressió,  ja que els rivals directes per l’ascens  havien guanyat els seus partits. Així doncs els molinencs estaven obligats a guanyar per seguir al cap de munt de la classificació.

El partit no ha pogut començar pitjor pels interessos del Molins ja que el Sant Boi s’ha avançat aprofitant-se d’un inici ensopit del Molins. Lluny d’enfonsar-se, els molinencs s’han anat fent amb el joc i poc a poc han anat arribant les ocasions. Així doncs, fruit d’una pilota recuperada, ha arribat el primer gol de Jorge Rubio. Amb l’empat al marcador i un Sant Boi ultra tancat en defensa, el Molins s’ha dedicat a tocar i tocar , fins que ha arribat el segon gol, obra d’Alex Ajo. Així s¡ha arribat al descans, 1 a 2, partit avorrit, i en definitiva bon resultat.

La segona part ha estat una altra història, ja que els jugadors de Víctor Medina han desplegat un gran joc i s’han imposat de forma contundent, primer amb un gol de Sergi, i acte seguit amb un gol de Jorge després d’una bona combinació d’atac. Amb el 2 a 4 , el Sant Boi ha aconseguit retallar distàncies, amb un gol en pròpia de Ruben. Però un altre cop el Molins ha imposat el seu joc i s’ha distanciat amb dos gols finals de Manolo. L’equip segueix d’aquesta manera en el seu camí cap a l’ascens de categoria.

Han jugat; Jorge(1gol) , Borja, Josep, Sergi(1gol), Alex (1gol), Manolo (2gols) Ruben, Ivan, i els portes Victor G, i Rafa.

Josep Canals

Recomanacions personalitzades