El sènior femení de bàsquet del CE Molins de Rei fa un pas de gegant per aconseguir l’ascens

El CE Molins de Rei supera al CB Matadepera, rival directe per aconseguir pujar de categoria, per 52 a 44. La lliga és planteja ara com una lluita entre dos equips, el Molins i el Sentmenat.

CE Molins de Rei // basquet-molinsderei.blogspot.com

CE Molins de Rei // basquet-molinsderei.blogspot.com

Bon partit entre dos dels millors equips de la categoria. El matx va començar amb els dos conjunts fent errors en defensa i en el llançament de tirs lliures. Les visitants van aconseguir finalitzar el primer quart amb una avantatge de 5 punts a l’electrònic. En el segon quart l’atac molinenc va millorar fins a posar la diferència en 3 punts (27 – 30)

Després del descans el CE Molins de Rei va sortir amb una defensa molt física tot millorant els percentatges de tir. Un parcial de 9 a 2 capgirava les coses posant al Molins per sobre en el marcador, situació que no va variar en el que quedava de partit. A l’últim quart l’equip de Pere Galimany i Dani Colell va saber dominar les emocions sense baixar la intensitat defensiva. Al final, 52 a 44 en el que és la onzena victòria consecutiva del CE Molins de Rei.

Una lliga de dos

Un duel entre dos equips que porten el mateix balanç fins el moment: 18 partits guanyat i només 1 derrota. CE Molins de Rei i CB Sentmenat es troben en el llocs de privilegi del grup sis de la tercera femenina. Els precedents en els enfrontaments directes no són favorables a les de Molins de Rei, que van perdre a la primera volta fora de casa per quatre punts de diferència després d’una pròrroga. Els dos conjunts es veuran les cares el proper 6 de març al Poliesportiu Municipal en el que s’anticipa com una final de la lliga.

Recomanacions personalitzades