L’Atlètic Incresa perd 3 a 1 a Santa Coloma de Cervelló

Els del Barri del Canal ja portaven dos gols en contra als 15 minuts de partit. L’equip segueix líder però perd a tres jugadors importants per lesió.

A vegades hi ha dies en que res li surt bé a un equip i, per molt que s’esforci, sembla que ha de deixar escapar els tres punts allà on sigui. Una cosa similar li ha passat a l’Atlètic Incresa aquest cap de setmana al camp del Santa Coloma de Cervelló.

Primer minut de partit i primer gol en contra (1 – 0). La defensa del Barri del Canal no ha sortit gaire concentrada al camp cosa que li ha costat ben car. El gol ha donat ales a l’equip local que s’ha vist capaç de guanyar al líder de la categoria i ha fet el 2 a 0 abans del minut 15. Encara quedava molt partit per jugar i si una cosa bona té l’Atlètic Incresa és que mai es rendeix. Poc a poc el partit s’ha anat anivellant i l’equip visitant ha tingut més control. Al 38 un gran gol d’Eric, un dels màxims golejadors de la competició, feia el 2 a 1. Abans d’acabar la primera part els molinencs han tingut ocasions per empatar però la bona actuació del porter i una jugada polèmica amb unes possibles mans a la línia de gol ho han impedit.

La segona part ha començat de la mateixa manera que la primera, amb una errada col·lectiva de la defensa de l’Atlètic Incresa que ha servit al Santa Coloma per fer el 3 a 1. A partir d’aqui a l’Incresa li ha mancat imaginació trencar el ritme lent i ple d’aturades que ha marcat l’equip local.

Un partit ple de males notícies pels de Molins de Rei. El golejador Eric i dos dels pilars defensius de l’equip, David i Jesús, han finalitzat el partit lesionats. Hi ha dies en que sembla que és millor no aixecar-se.

Recomanacions personalitzades