Victòria èpica del Molins de Rei CF

L’equip tira d’èpica per guanyar (3-2) un partit disputat fins al final. La tornada de Joan Torelló va ser clau en la victòria. L’àrbitre va ser protagonista al expulsar a dos jugadors del Molins de forma polèmica.

Andreu Margarit acompanyat d'un rival // Adrià Casaín

Andreu Margarit acompanyat d'un rival // Adrià Casaín

Els homes de Joan Garcia sortien amb tota l’artilleria davant del Bolívia Associació Cultural, 12é classificat. La tornada de Joan Torelló, després d’estar uns mesos al futbol sala, i l’arribada de Mario, que encara estava lesionat des del partit del Corbera, van aportar molt al conjunt molinenc.

El Molins s’avançava en el minut 20 gràcies a una enorme definició de Mario davant del porter després d’una gran assistència del capità, Andreu Margarit. Pocs minuts després del gol local, Christian Agudo, treia la pilota de la línia de gol evitant l’empat. Arribàvem a la mitja part amb un Molins fent un bon joc i guanyant.

En la segona és quan va començar l’espectacle arbitral. En els primers minuts de la segona, un davanter del Bolívia encarava porteria, Christian Agudo es tirava al terra robant la pilota netament i l’àrbitre va entendre el contrari expulsant a Christian amb vermella directe. El Bolívia es va créixer i va aconseguir un penal per unes mans de Pepo, el davanter rival va transformar la pena màxima. Amb l’empat i un jugador menys el Bolívia tenia les de guanyar i el públic molinenc es va començar a animar recriminant les accions de l’àrbitre. En una acció sense importància, Andreu Margarit li deia al col•legiat que pites la falta i l’àrbitre el va expulsar sense motiu aparent.

Amb dos menys el partit es posava boig i el Molins ho va saber aprofitar marcant el 2-1 gràcies a una rematada de Nelson. El municipal Josep Raich embogia, però ara quedava aguantar el resultat a favor. Entrava Yessi i es retirava tocat Rebollo, aquest mateix va ser el que va sentenciar el partit fent el 3-1 amb un gran xut. El Bolívia va afegir emoció al matx marcant el 3-2 en el temps de descompte.

El Molins va aconseguir una victòria que aporta molt més que els tres punts. Cal destacar que tot i que el partit es va posar calent, en cap moment els jugadors visitants es van rebotar  realitzant una clara mostra de “fair play”.  Els entrenats per Joan Garcia visiten al líder la setmana vinent amb les absències d’Agudo i Margarit i amb la intenció de puntuar.

Recomanacions personalitzades