La Sínia vibra amb una nova victòria del CFS Molins 99 per 7-2 contra el Collbató

En una Sínia una altra vegada plena de públic, nova exhibició del Club Futbol Sala Molins 99, que s’ha desfet amb molta facilitat del Collbató, un rival directe en la lluita per aconseguir l’ascens a Preferent.

Els jugadors fent el "crit de guerra" al finalitzar el partit

Els jugadors fent el "crit de guerra" al finalitzar el partit

El Molins99 ha fet un excel·lent partit i ha fet gaudir d’allò més al públic amb jugades de gran qualitat. Recordem que el Collbató era l’únic equip que havia guanyat als molinencs fins ara. Avui, malgrat el seu joc brut i provocador, el Club Futbol Sala Molins 99 els ha escombrat de la pista. Ells no volien jugar i han tornat cap a casa amb el cabàs ple. Com deia en Jorge Rubio al final del partit “molts partits com el d’avui i valdria més deixar de jugar”. En Jorge feia referència al joc brut i poc esportiu dels de Collbató.

Deixem la brutícia i comentem una mica el partit, que des del primer minut s’ha sortit a guanyar. Prova d’això ha estat la primera “gardela” de l’Àlex que ha entrat com una exhalació dintre de la porteria forastera. Era l’1-0. El domini dels molinencs era aclaparador, jugant pressionant amunt i no deixant al rival que controlés la pilota en cap moment. De totes maneres, el 2-0 no ha arribat fins el minut 16, quan en Ruben ha fet una gran passada al Borja, que no ha perdonat davant la sortida del porter. Un minut més tard, l’Ivan ha robat una pilota prop de l’àrea contrària i ha marcat el 3-0, que feia pensar en una nova golejada dels nostres. Poc abans d’acabar aquesta primera part, el Collbató escurçava distàncies en el marcador al fer el 3-1, des dels 10 metres.

La segona ha començat amb les mateixes ganes dels d’en Victor Medina, que als 15 segons ja feien el 4-1, obra una altra vegada de l‘Ivan Rodríguez. L’Àlex repetia al minut 6 i feia el 5-1. El joc el seguia fent el Molins, mentre el Collbató es dedicava a fer qualsevol cosa menys jugar a futbol sala. Al minut 14, enManolo s’unia al festival i marcava el 6-1. Un minut més tard, els visitants han fet el 6-2 i en el minut 17, en Manolo marcava eldefinitiu 7-2, des dels 10 metres. Els molinencs han tingut un parell d’ocasions més per marcar, des dels 10 metres, però no hi ha hagut sort. En aquesta segona part, l’àrbitre ha expulsat al nº14 visitant, però s’ha quedat curt, perquè també haurien d’haver anat al carrer, com a mínim el nº7 i el nº2. Ha estat un miracle que ningú no s’hagi lesionat, amb el joc brut dels visitants.
En definitiva, excel.lent partit del club molinenc que cada setmana que passa es sent més a prop de Preferent.

Una vegada més, la "grada jove" dels "Boixos99" ha posat color i alegria al partit. Aquí els podem veure amb el mosaic en que han rebut als notres jugadors.

Una vegada més, la "grada jove" dels "Boixos99" ha posat color i alegria al partit. Aquí els podem veure amb el mosaic en que han rebut als notres jugadors.

– Han jugat: Victor Gonzàlez (p), Sergi, Borja (1 gol), Àlex (2 gols), Josep, Jorge, Manolo (2 gols), Ruben, Paco, Ivan (2 gols), Joan i Victor Sanmartín.

Jaume Molins

Recomanacions personalitzades