Xarxa per Molins celebra el seu primer debat públic

La plataforma ciutadana Xarxa per Molins ha realitzat el seu primer debat públic a l’antic Cava Swing. Les propostes de millora dels serveis públics van centrar les principals reivindicacions dels assistents que volen ajudar a aconseguir un canvi polític amb les properes eleccions.

Xavi Díaz es dirigeix als assistents en el format obert que caracteritza la Xarxa per Molins // David Guerrero

“No som trenta persones que busquem fer una calçotada”, va assegurar el periodista Xavi Díaz només començar, deixant també clar des d’un principi que no fan campanya pel PSC. “Som un grup que ens constituïm perquè no estem d’acord amb la política que es fa al poble, la ideologia que existeix és la del ciutadà”, va explicar Díaz a la cinquantena de veïns que es van reunir a l’antic Cava Swing el passat 27 de gener durant dues hores, amenitzades en una mitja part amb una actuació poètico-musical. L’objectiu de la plataforma cívica és impulsar un canvi de govern municipal i una gestió municipal més oberta i participativa. I com a garant d’aquest canvi, es troba el candidat socialista a l’alcaldia, Xavi Paz, que va ser present al debat prenent nota en tot moment.

La majoria dels assistents van coincidir en la demanda d’una millora de la qualitat dels serveis i dels equipaments, com ara de la Biblioteca Pau Vila, o també de les instal·lacions esportives com la piscina. “És una llàstima que no es pugui anar el dissabte a la piscina perquè qui té la concessió no ho vol fer”, lamentava un assistent.

També va aparèixer la demanda d’un major rigor en la gestió de les finances municipals i en el planejament de la mobilitat viària. Aquesta va ser una de les principals queixes dels assistents: “Trigo més en sortir de Molins de Rei que en fer la resta del camí fins a la feina”, va assegurar un membre de la Xarxa. Potenciar el poble com a capital de comerç va ser un altre dels temes que van aparèixer durant la nit.

Alguns veïns dels barris perifèrics també van ser presents a la trobada i van mostrar-se taxatius: “En molts casos, no ens sentim de Molins de Rei”. Representants de l’Associació de Veïns de la Riera Bonet van demanar que s’integrés més a la gent dels barris. Una altra veïna va criticar que “fins ara s’ha mirat molt qui vota als que manen i s’han arreglat només les coses dels que més els voten. Els problemes de Molins de Rei van molt més enllà de les escales de la Barraqueta”.

Al final de l’acte, Xavi Paz va prendre la paraula per resoldre algunes de les inquietuds aparegudes al llarg del debat. “Han sortit molts temes i hem de ser conscients de que venen temps difícils i no es pot fer tot -va advertir el candidat socialista-, però el que si que es pot fer és canviar la manera de governar el poble”, va assegurar Paz criticant la manca de lideratge, la falta d’assumpció de responsabilitats per part de l’equip de govern i les picabaralles internes entre els socis de govern.

Paz va destacar que un dels canvis que necessita l’Ajuntament és la seva web. “És una eina molt important i ha de permetre una comunicació fluida amb la ciutadania”, va assegurar deixant entreveure que el portal web de l’Ajuntament és una de les primeres coses que canviarà si arriba a l’alcaldia el 22 de maig. Altres aspectes que va dir que necessiten un canvi són la biblioteca –“una de les meves prioritats”, va assegurar Paz- i l’eliminació de la zona blava al barri de la Granja. Independentment de propostes concretes, Paz va enviar un missatge a tots els presents: “Jo crec en la Xarxa ara i en el futur“. De moment, la Xarxa ja prepara un debat centrat en polítiques juvenils.

 • ¿Xarxa per Molins o PSC Molins? Que s'acalareixi perquè si Xarxa actua alvoltant d'en Xavi Paz té un nom, PSC Molins.

 • Marc

  Això de la Xarxa per Molins és una farsa que no enganya ningú.. de cop i volta, a quatre dies des les eleccions apareix una suposada xarxa de no se sap on, amb no se sap ben bé quin propòsit, i des del principi liderat pel candidat el PSC…. però quina ensarronada més gran!! Per la fira, el Xavi Paz va estar moltissima estona a la paradeta de la Xarxa… aixi els del PSC ja tenien dos estants en comptes d'un. Jo crec que, com a mínim, els de Viu Molins haurieu d'afegir que és una plataforma ciutadana 'afí al PSC' o, directament creada, dirigida i controlada pel PSC. Aquestes del PSC sembla que estiguin intentant enganyar la gent, en comptes de mostrar-se tal com són i presentar les propostes. És una manera molt barroera de fer política…

  • Pep

   La única manera barruera que hi ha aquí son les teves acusacions sense proves.

   La Xarxa per Molins de Rei es un associació ciutadana nascuda de ciutadans i no de cap partit polític, formada per molinecs de totes les tendencies politiques:CIU, ERC, PSC o de cap en concret, amb la única voluntat de canviar les formes de fer politica a nivell municipal amb una participació més notoria de la ciutadania.

   El nostre vincle no és amb el PSC és amb la gent i la mentida una de les coses que volem evitar per això des de el primer dia i des de el primer escrit s'ha nombrat al Xavi Paz com a part d'aquest projecte perque no es vol enganaya a ningu.

   La Xarxa no tanca la porta a ningú ni a cap partit polític, però el que si que és cert, és que n'hi ha tres que han tingut 4 anys per actuar i no han fet res.

   La Xarxa esta oberta a tothom i per participari ningú et demanara el vot per al Xavi o el PSC, nomes volem ser un instrument útil per a la gent i canviar la dinamica de la politica municipal.

   No pretem des de la Xarxa canviar-te l'opinió amb aquesta explicació ja que si t'has atrevit a fer aquestes declaracions amb tanta poca base d'informació poc podrem fer nomes voliem explicar una realitat.

   • anna

    Pep donàs una resposta i tens una contradicció, dius que "la formen molinecs de totes les tendencies politiques" i desprès "La Xarxa no tanca la porta a ningú ni a cap partit polític, però el que si que és cert, és que n’hi ha tres que han tingut 4 anys per actuar i no han fet res."es veu massa el llauto. I per cert heu convidat a la CUP o al PP sembla que no han estat al Govern ?

 • Ja us confirmo que a la CUP no ens han dit res. Si abans de presentar-ho públicament només han parlat amb el PSC que cadascú tregui les seves pròpies conclusions…

 • Marc

  Pep, ja sé que això és el que oficialment es diu. Però crec que la realitat és que la gent de la Xarxa o bé son uns mentiders o uns beneits que es deixen enganyar pel PSC. Un altre exemple: els fulletons que es repartien durant la fira començaven dient 'no som de cap partit polític, som transversals, blabla' i al cap de 3 paràgrafs deien que en 'Xavi Paz és l'unic polític que ens ha vingut a escoltar i per tant, confiem en ell pel canvi de govern,…'. Això a mi em sona a demanar el vot pel PSC (i només després d'un acte public! quin consens més ràpid i sospitós de la gent de la Xarxa, no?). Segon punt: Si en Xavi Paz és un membre més, perquè el seu nom era l'únic que sortia al fulletó? perquè no es busca un altre portaveu/representant/figura pública que no tingui un càrreg polític tan evident?? resposta: perquè la Xarxa és només una manera de fer-li publicitat. Tercer: si és transversal, em podries dir qui hi ha del ERC, de CIU, Iniciativa, la CUP o el PP? No parlo de votants d'aquests partits sinó de militants dels partits com el Xavi Paz del PSC. Segur que ablsoutament ningú. Com a mínim, s'ha avisat a la resta de partits? Ja has vist que a la gent de la CUP no l'ha avisada ningú, i ells han estat molt crítics amb l'actual govern municipal. Bé, no sé Pep, tu fes el que vulguis amb el teu temps. Jo seguiré pensant que la Xarxa és una estretagema del PSC, en sigueu conscients la gent de la xarxa o no. I té donat algunes arguments perquè penso així.

  Si vols convèncer a algu, rebat els meus arguments en comptes de repetir la cançoneta oficial que ja he sentit moltes vegades.

 • marcel

  En la mateixa línia del Alex Maymo, a Convergència i Unio Molins de Rei, ningú per part de la Xarxa ens ha convidat a cap reunió / esdeveniment per la Xarxa per Molins, ni per poder escoltar les seves reivindicacions / plantejaments de la Vila. Una cosa em sorprèn (si més no) de la notícia i les consideracions en un post del Sr Pep quan asseguren que estan formades per molinencs / es de totes les tendències CiU, ERC, ICV com poden assegurar aquest fet? Se'ls pregunta a les persones com és la seva tendència política o de vot per conèixer la seva tendència? En definitiva si realment és una plataforma ciutadana (sense niguna vinculació política) amb idees de com realitzar un projecte. Perquè no crear un nou partit independent a Molins de Rei, com passa en altres pobles del nostre voltant, d'aquesta manera seria més creïble el vostre ideari

 • Teresa

  Xarxa se define como una “plataforma ciutadana” , y su primer debate público lo realizaron en el Celtic, sus propuestas de mejorar los servicios públicos están bien , pero no son nada original , ¿ Cual es el partido político local que no quiera mejorar los servicios públicos?

  ¿No son una treintena de personas que buscan hacer una calçotada ? , ¿ No hacen la campaña del PSC? , pues, de momento es lo que parece. , y parece ser que su único bjetivo es desbancar al "gran elefante blanco" comunista de Molins , que és Iniciativa, a favor exclusivo del PSC, y no convence que sólo se pretenda hacer un cambio de gobierno, ya que también podrían hacerlo ERC, CIU , etc. Luego, la persistencia presenciadle Xavi Paz , en ambas presentaciones, como un único candidato para hacer el cambio, hace que se les vea el plumero.

  De momento sólo palabrería fácil, gratuita y nada consistente, ¿Quien es el que no quiere una mejora en la calidad de los servicios i de los equipamientos, La Biblioteca Pau Vila, las instalaciones deportivas, la piscina los sábados, más rigor en las financias municipales, movilidad, capitalidad del comercio, mejora de los barrios, etc.

  Pero, si gana el PSC, seguro que se excusará como los actuales, en que si no se hace, es porque vienen tiempos difíciles, de que la culpa es de Madrid y de la Generalitat,etc. La ciudadanía tendrá que conformarse con la chocolate del loro, como és elcambiar la manera de gobernar, más liderazgo , más asumciones de responsabilidades de los miembros del gobierno , evitar picabaralles internas, cambio de la web del Ayuntamiento, pintar la biblioteca , eliminación de la zona azul de la Granja, etc. paja, paja y paja,…

  Tiene razón Marc que eso de la Xarxa, és una farsa , con su aparición milagrosa antes de las elecciones, y que desde sus inicios ha estado liderada por el candidato del PSC… Ciertamente, se deberí añadir que Xarxa és una plataforma ciutadana afín al PSC ó directamente creada, dirigida y controlada por el PSC. El PSC se cree que las ciudadanas de Molins somos tontos y que nos chupamos el dedo.

  La defensa de Pep, no nos convence, y menos cuando nos dice de que los miembros de Xarxa, son gentes de todas las tendencias politicas : CIU, ERC, PSC , con volundad de cambiar las formas de hacer política, y que no hay vínculos con el PSC , que estan convencidos de que Paz no será un mentiroso,.. que en caso de que el PSC gane, no harán coaliciones, como los actuales tres, que tras un reparto inicial de sus sueldos y de regidurias, en los 4 años no han hecho nada.

  Anna, tiene razón cuando nos dice que el Pep dá una respuesta con contradicciones, ya que la Xarxa aún no llevado en sus reuniones, a parlamnetar a nadie de otros partidos políticos, que no son del garn temido elefante blanco , como, CIU, ERC, CUP , PP, Ciertamente , se les vé demasiado el latón,…. pero,.. ¿ Quien paga las fotocopias?

  Saludos cordiales,

  Teresa Roca

 • Xarxa

  Des de la Xarxa per boca d'en Pep ja s'ha explicat quina es la realitat.

  Acceptem els vostres dubtes sobre nosaltres, les nostres motivacions i convenciments i els ha intentat explicar de la millor manera possible. No volem entrar en cap discusio ni guerra dialectica sobre qui som o deixem de ser. Des d'aquí us invitem a tots a venir a les properes trobades de la Xarxa i si ens faciliteu els vostre correu electronic(a traves facebook o xarxaxmolins@gmail.com) us enviarem informació de quan es produiran.

  Respecte a perque no s'ha contactat amb la CUP o el PP te la seva explicació. La confiança de la Xarxa per Molins no es gratuita, no la regalem al primer que passa, cosa que no es va fer amb el Xavi. La confiança amb algu s'ha de guanyar i en Xavi porta diversos anys treballan per guanyar la confiança dels membres de la Xarxa atraves de la proximitat, escoltant i preguntant.

  Sr.Alex i senyors de Convergencia des de la Xarxa us obrim les portes i us invitem a guanyar-vos la nostre confiança, nomes faltaria.

  Si la Xarxa està formada per gent de diverses tendencies polítiques i vosaltres ho sabeu millor que ningu perque el que realment us preocupa es que gent proxima a vosaltres dongui suport ara a la Xarxa i al Xavi.

  Amb això donem el tema per tancat des de la Xarxa. Gracies a tots pel diàleg i la coordialitat però entenem que és una discusio que no dur enlloc.

 • marcel

  Gràcies per l'oferiment i segur que alguna persona de la nostra Executiva de CiU Molins de Rei anira a la propera convocatoria/reunió. Però sense voler entrar en debats ni confrontacions, hi ha algunes línies a la vostra resposta que em crea dubtes i altres que exigeixuna resposta, aquestes son:

  Dubtes : "Dieu que Xavi fa anys que porta anys guanyant la confiança dels membres de la Xarxa"? Si no vaig mal informat la Xarxa com a tal té una vida com a organització al voltant de 5 mesos ?

  Resposta: Dieu "que el que realment us preocupa és persones properes a nosaltres donin suport a la Xarxa i al Xavi". Mirar la nostra preocupació és treballar en aconseguir amb arguments creïbles (programa electoral) que mereixem la confiança dels molinecs, que cada persona és lliure d'escollir a qui consideri més oportú.

  Encara que el que no entenc personalment per la vostra part tancar un debat (no pas discusió), que crec que per la gran part de la gent que ha intervingut s'ha desenvolupat amb cordialitat, on algunes persones han mostrat els dubtes, altres la seva posició. El debat si es realitza en aquests termes a més d'interessant és constructiu, però esteu en el vostre dret (res més faltaria) d'adoptar la postura que us interessi

 • Xarxa

  Marcel no es que no volguem debatir però el fomat escrit és molt fàcil de no explicar-se bé o llegir amb un to diferent al que s'ha escrit i pot donar a males interpretacions per totes les bandes. La temàtica que es si com PSC o no la trobem que te poca evolució la diferent gent que ha escrit ha expresat un pensament totalment respectable i nos hem intentat explica la nostre realitat sabent de la dificultat de convençe amb paraules per això preferim seguint fent el nostre camí i els fets ja demostraran la veritat per un canto o un altre.

  Sobre el dubtes de la creació de la Xarxa. La Xarxa es presenta en públic el passat Octubre però com ve sabras crea un entitat no es cosa de dos dies. La idea de Xarxa sorgeix caps al abrils de 2010 i la gent qui hi entra en un inici porta una relació amb el Xavi des de fa mes anys. Obviament la vida pública de la Xarxa és curta i la feina a fer inmensa però la Xarxa no neix el dia de la presentació.

 • marcel

  Al millor tens bona part de raó en els arguments debatre, per no explicar bé o males interpretacions, sobre l'aclariment de dubtes, sento dir que em genera els mateixos dubtes "La idea de Xarxa sorgeix caps al abrils de 2010 i la gent qui hi entra en un inici porta una relació amb el Xavi des de fa mes anys ". Per això, em quedo a la primera part de la teva resposta: Per no explicar bé o males interpretacions i com vaig dir a la propera convocatoria/reunió(segons disponibilitat) m'agradara conclore aquesta conversa personalment.

 • Teresa

  La respuestas de la Xarxa , tanto en boca Pep como de garganta profunda, es que les asusta las cosas por escrito, y no nos convence de cual es su realidad, y se excusan en que no se han sabido explicar de la mejor manera posible y que no quieren continuar en el debate.

  La persistente solicitud de direcciones e-mail, son algo dudosas, quizás sea para preparar armamento de poder de convocatoria que tiene este medio, para una próxima guerra en la red.

  Las matizaciones semánticas del tema con el Sr. Marcel de CIU, es mejor que se las resuelvan por teléfono, pero convendría clarificar el porqué de la desconfianza de Xarxa con el Sr. Alex de la CUP , ya que en estos últimos 4 años ha sido el verdadero lider de la oposición con denuncias constantes y valientes para el cambio, bestia negra y verdadero fustigador de Iniciativa – tripartito

  Dónde están las propuestas valientes para las próximas elecciones, el edificio nuevo para el Ayuntamiento para aumentar la productividad y evitar el descontrol actual y dispersión de personal, la nueva biblioteca, el bajar el IBI, el cinturón Este para evitar emisiones de CO en 11 septiembre, el gestionar el Bus para evitar que vaya siempre vacío, la venta de las acciones de Molins Energía , RMR y las pérgolas solares por ser unas lapas a los presupuestos (zapatero a tus zapatos,..) , el fomentar el Mercado y su web, dónde inexplicablemente, después de 5 meses, aún aparece la expresidenta (¿desidia o ineptidud?) , etc. etc.

 • marcel

  Teresa, en primer lloc s'ha d'esser una mica respetuosa amb les altres persones,les matisacions semàntiques les realitzi on cregui necessari, (perque no tinc cap numero de telefòn) graciès per las teves lliçons de "democracia". Desprès semblaque si aquestes son les teves propostes HO TENS CLAR, un edifici nou pel Ajuntament: pressupost 6 mil.lions d'euros, nova Biblioteca 3 mil.lions d'euors, Nou Cinturo Est (sense pressupost)i baixar l'IBI (menys ingressos) d'on treuras tots els cales, farem primitives ? A veure Teresa hi han 1800 aturats a la Vila, gent que arriba molt malament a final de mes i tu de moment sense parlar d'altres sector(joves,gent gran ) ja t'has pulit 9 mil.lions d'euros. Qui et deixara tot aquest diners ? Nova Rumasa.

  Es molt facil criticar, però s'ha de donar alternatives coherents i creïbles

 • Teresa

  Marcel, bueno, bueno,… Lamento, si te he ofendido en el debate con mi intervención y que no haya sido del todo respetuosa, Te pido disculpas.

  Respecto a mis propuestas del programa electoral, no es necesarío incluirlas todas, pero las que he leído hasta ahora son pura paja, paja y más paja, y la paja en mi pueblo, es para los asnos. En Catalunya hay el dicho que dice : “Mientras sean asnos , iremos a cuestas” , y esto es lo que he oído hasta ahora. Que si las calles están sucias, que si la zona azul en el nuevo ambulatorio, que si una gestión financiera mejor, que si la precariedad laboral de las señoras de la limpieza, que si la independencia de Catalunya, etc. etc Dentro de mis propuestas está la remodelación de la fabrica del molino para el nuevo Ajuntament, que si no se ponen delirios arquitectónicos, no creo supere los 6 mil.lions de euros, la nueva Biblioteca consistiría simplemente en adecuar las actuales oficinas de Sostenibilidad y Territorio, y hacerun sorteo con las ridículas bicicletas del vestíbulo,antes que pasen de moda, y no creo que eso cueste los 3 mil.lions d’euros; el nuevo Cinturo Est o el Tunel Est (como el de Les Grasses de San Feliu) lamento que aún esté sin pressupost, pero creo es muy necesario, bajar el IBI o quizás subirlo a los pisos de protección oficial, que en la actualidad están exentos, y que su su labor social se ha convertido en caldo de cultivo de alquileres abusivos y especulativos para los nuevos pobres emigrantes, Lo de vender las acciones de Molins Energía, Radio Molins de Rei y Endesa-pergolas es fácil , basta ponerlo a la venta, en especial a los miles de colaboradores y oyentes, que sin encuesta de audición, dicen que tiene RMR. Lo de rentabilizar el uso del Bus también lo es, basta imaginación, y lo de actualizar después de 6 meses, la Web del Mercado municipal, que creo es competencia de la Regiduría de Comercio de CIU-Molins de Rei es todavía más fácil, solo falta voluntad y ganas de trabajar un poquito.

  ¿Han pensado los políticos locales en rebajarse sus sueldos y ayudar a los 1.800 parados y las personas que llegan muy mal a final de mes?, ¿O por lo menos no se les cae la cara de vergüenza? ¿ Marcel, estas son tus alternatives coherents i creïbles que tu propones? . Saludos , Teresa

 • marcel

  A veure Teresa si puc donar-te resposta a tots els teus plantejaments, el nou Ajuntament a la fabrica del Molí, fes-te una volteta per dins i veuras el estat de deteriorament, que el Pressupost es alt? Saps el m2 d'aquest edifici ? Saps que costa una bona rehabilitació? Quant parles de deliris arquitectonics que vols dir ? Saps que en un Nou Ajuntament treballaren persones i s'atendran persones.

  En quant a la Biblioteca, saps que el local de Territori i Sostenibilitat es de lloguer, encara que a mi personalment no m'agrada aquesta opció de lloguer.

  Tema Nou Cinturo a Sant Feliu de Llobregat va aconseguir el seu Cinturo gracies al desenvolupament d'un Poligon Industrial i un nou Barri (els terrenys aconseguits per la requalificació publics) A Molins de Rei tenim una part que es diu Collserola (no es pot fer cap desenvolupament) i per altra part zones amb desenvolupament Les Guardioles no hi ha cap empresari de la construcció disposat amb els temps que corren posar-hi diners,(si coneixes algu disposat ?) altres zones son privades.

  Quant parles d'apujar el IBI als pisos de protecció oficials. Pot dir-me quant edificis de protecció oficial hi ha a Molins de Rei ? Ni Barris com El Canal, Riera Bonet,Bonavista, Barriada l'Angel té cap edifici de protecció oficial, a la Granja hi ha 1, s'esta fent un altra al Pstge de la Pau i el de la Gent Gran al Rubio i Ors (total 4)

  No hi ha accions a RMR ni Endesa Pergolas, per cert RMR si té una enquesta per la Diputació de Barcelona (març 2010)amb un grau de confiança del 95,5% i diu que RMR té 3.428 oients semblen poc o molts ?

  Pel que fa a la Web i la seva actualització, no existeix cap Web del Mercat sino que existeix Web de la Vila,

  Per ultim quant parles de sous dels politics, pots mirar els seus sous a la Web de l'Ajuntament ara be si penses que haurien de treballar de franc es un altra discurs o a lo millor poder trobar un Berlusconi a Molins de Rei, però sembla normal que si una persona treballa tingui dret a un sou. Ara si vols fer demagogia amb la situació dels aturats amb els sous dels regidors. M'agradaria que donis una volteta per Garcia Nieto i veuras la tasca que fan . Jo Teresa encara no he dit cap proposta, però segur que el que no dire son propostes sense cap argumentació ni viabilitat, estem parlant d'un Ajuntament, no pas de la Generalitat ni de l'Estat, i a data d'avui a Molins no en trobat petroli.

  Salutacions.

  Marcel Marin

 • Teresa

  Marín, Gracias por darme respuesta a mis planteamientos,

  Ahora con eso de la crisis es un buen momento para obtener buenos precios con un concurso para el nuevo Ajuntament en la fabrica del Molí, las paredes, los techos y las vigas son resistentes, un rebozado y un pintado exterior, un poco de parket Leroy Merlin en los despachos, un ascensor y unas cuantas placas pladur, unos AC de bombitas de calor individuales, sin necesidad de grandes diseños arquitectónicos, seguro que el personal estaría mejor que en el actual edificio, y se amortizaría en cuatro dias con eso de la productividad en el control de personal, amortización de alquileres, la no dispersión de ordenanzas, el control en las salidas para el bocadillo. Lo de un auditorio y salas de cine vamos a dejarlo para los políticos delirantes,…

  Todos sabemos que los alquileres son un pozo sin fondos, lo de ubicar la Biblioteca en el local de Territori i Sostenibilitat y liberar el alquiler, sería un buen negocio.

  No estoy tan convencido como Ud. en que lo del Nou Cinturo – Tunel Est, sea tan imposible, Basta decisión y valentía, Si Sant Feliu de Llobregat consiguió el Tunel gracias a un Poligono Industrial y un nuevo barrio de les Grasses (en terrenos aonseguidos para la recualificación publica), en Molins de Rei tenemos el Poligono de Can Rabella, el residencial de Les Guardioles o el del Terral como posibles, Las urbanizaciones del Barrio Poetas y las de Riera Nova , han sido un éxito, Noo dude, habría muchos empresarios de la construcción dispuestos a dar espacios residenciales de calidad, sólo hace falta voluntad y ambición de gobierno.

  No entiendo muy bien si realmente Ud. sabe lo que significa el termino “piso de protección oficial” o lo confunde con “ impuesto de licencia de obras” ¿ Cuantos edificios de protección oficial construidos hay en Molins de Rei ?, pues,… infinitos. Siga la pista de la palabra “Patronato” y pregunte,…en el Canal, en la Riera Bonet, en Bonavista, en el Angel ,…..

  Ciertamente, no hay acciones de RMR , ni de Endesa-pergolas, aún , pero, juntamente con Molins Energía podrian privatizarse como lo hacen muchos gobiernos (vease AENA), y nos quitarnos la castaña caliente, ¿Confianza es lo mismo que nivel de audición? ¿ Y lo de 3.428 oyentes son al día, a la semana o al mes ?, Lo de las encuestas de la Diputación, todos sabemos como las hacen,.. pero, basta escuchar el Vives y olé de los viernes y veremos cuantos son, 3.428 oyentes, un 15% de la población, me parece una alucinación (pucherazo).

  A lo que respecta a la Web del mercado la edita Mmm, que depende de Comerç, i Turisme de CIU local , y aparecen aún los nombres de los componentes de la antigua junta.

  Respecto a los políticos, indicarle que en mi opinión, quienes realmente deben trabajar en un Ayntamiento son los trabajadores, los técnicos y los opositores municipales, que bien se han ganado su plaza. Los políticos no deberían hacer nada, excepto quedarse calladitos y no mover la lengua, ni malgastar su tiempo laboral en lucimientos personales en RMR o en MTV . Sus sueldos y dietas deberían ser sólo testimoniales , y no moneda de cambio para la creación de tripartitos.

  Respecto a lo del Garcia Nieto , ¿ Puede clarificarme que pasó con lo del despido improcendente de 33.000 € que dicen los de la CUP ?, ¿ No sería mejor privatizarlo , también?

  Salutacions. Teresa

 • marcel

  Teresa, ja veig que mai arribaren a cap acord, si tu creus que un Nou Ajuntament s'ha de fer segons criteris de "Chapuzas a domicilio" es tan respectable com la meva. Del tema Biblioteca parles de comprar el local de sota ?? Quant la teva nova Eix, per la teva informació, El Terral forma part de Collserola, pero be es ho carreguen ? Les Guardioles i un Nou Poligon a Can Baruta ja estan fets els planejaments urbanistics i per la meva informació LesGuardioles pertany a una empresa constructora que no veu en el temps economic d'avui dia invertir. Suposso que una cosa son les ambicions i altres les realitats. Però si coneixes algù tothom t'ho agrairia ?

  Del tema pisos de protecció oficial, no sé on vius, jo visc fa 40 anys en un pis del Barri Bonavista, per la teva informació a l'any 1984 tots els pisos del Patronal es van vendre als inquilins (abans contractre de lloguer per vida )i per tant solsament existeix del Patronat 15 pisos en regim de lloguer a tota la Vila, parlar es molt facil però abans de dir coses millor t'informes, jo com tot els meus veins paguem l'IBI amb relació al catastre,com al Barri del Canal, Riera Bonet i Barriada de l'Angel ( ho tens molt facil, si vols vine un dia a la nostra asociació Bonavista i ho podràs comprobar amb veins). Entenc que RMR a lo millor no sigui del teu gust, però dir que les dades son mentida ?, a lo millor les informacions parcials com dius del Garcia Nieto son mentida perquè segons la CUP hi han tantes irregulaitats en tot que encara no he vist cap actuació judicial en curs. Per últim comentaris "los politicos no deberian hacer nada, excepto quedarse calladitos y no mover la lengua" i qui realment ha de treballar i portar L'Ajuntament son els treballadors i mes a dalt dius "control de la hora del bocadillo" Eihh ho tens molt facil, si vols fer qualsevol cosa a Molins i ha un munt de partits i Entitats, perd una mica del teu temps, com fan altres i treballa per les teves ideies.

  Com a conclusió tens els teus arguments respectables i jo tinc els meus, fer que qualsevol de les dues arribem a un acord amb opinions tant contraposades es dificil, per això no volia deixar-te sense donar una resposta als teus arguments. Però arriba un moment que aquest post es converteix quasi be monopolitzat per nosaltres en una discussió de dues persones. Si vols ho podrem parlar privadament a traves del Facebook i no utilitzar aquest medi.

  Salutacions.

  Marcel Marin

 • Teresa

  Marin, ja veig que mai arribaren a cap acord, ya que vamos a piñon fijo, pero, ha valido la pena,… mientras duró.

  Leroy Merlin no es ninguna chapuza y va bien en epoca de crisis, y cura del despilfarro y de delirios de grandezas. Los pisos de protección oficial, aún siendo de propiedad de los inquilinos, son de por vida de "protección oficil" y llevan clavada una plaquita que así lo dice, y pagan un IBI especialmente ridículo, y los hay infinitos en Molins de Rei, especulando socialmente a los nuevos emigrantes, Las encuestas de la Diputación, todo el mundo lo sabe, que núnca han sido fiables y que las amañan según les convenga,… ¿ Vamos a privatizar o no ?

  Salutacions y buena suerte.

  Teresa

 • Pingback: Xavi Paz presenta la seva candidatura amb un equip consolidat | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: CiU presenta la seva llista somiant amb l'alcaldia | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: El regidor de Finances, Ferran Espinosa (PSC), renuncia a l'acta de regidor | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Un grup de ciutadans creen "Junts fem Molins", una plataforma de suport a Joan Ramon Casals | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: La Xarxa per Molins de Rei evoluciona en Molins.cat | Viu Molins de Rei()