Comença la Mostra de Teatre Amateur amb un futur incert

La companyia 2×1, que té com a integrant la molinenca Júlia Lara, inaugura la IV Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei, que es presenta enguany amb l’exitosa 20 minuts de càstig. En funció del volum de públic, la Mostra portarà més obres.

Amb dificultats per tirar endavant, enguany la Mostra comença en versió de proves.  La crisi i la manca d’espectadors ha colpejat a la IV Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei. Per això, en funció del ressò i l’assistència del públic que s’obtingui a la primera actuació,  la Mostra continuarà endavant o es veurà obligada a aturar les seves representacions.

La prova de foc serà amb 20 minuts de càstig, una obra, escrita i dirigida pels propis protagonistes i que ja ha estat fins i tot versionada pel grup vicentí U9. Allà on van, omplen i gaudeixen de l’aprovació, convertida en aplaudiments, del públic. La representació consisteix en tres monòlegs colpidors que no deixen indiferents als espectadors a la sortida del teatre. Dalt de l’escenari hi trobarem tres personatges molt ben treballats, tres interns d’un psiquiàtric que, en ser enviats 20 minuts a la sala de càstig, ens expliquen per què són allà i, així, ens fan entendre la seva vida.

Xavi Palomino, Marc Ribera i Júlia Lara són els encarregats d’interpretar els papers dels tres protagonistes. A Molins de Rei ho faràn el proper dissabte 19 de febrer, a les deu de la nit. L’entrada general té un preu de 9 €, amb descompte pels socis del Foment (7 €).

"20 minuts de càstig" per la IV edició de la Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei

Recomanacions personalitzades