La secció d’atletisme de l’AEM guanya el campionat de Catalunya infantil

L’Associació Esportiva Molins de Rei ha quedat en primera posició com a club al campionat de Catalunya en categoria infantil amb Marc Corro i Pol Navas com a grans artífexs.

Tot i no disposar d’unes condicions dignes d’entrenament, la secció d’atletisme de l’AEM segueix aconseguint grans resultats per l’esport de Molins de Rei.

Els molinencs Marc Corro i Pol Navas han quedat en tercera i quarta posició respectivament en el campionat de Catalunya d’atletisme en pista coberta de categoria infantil disputat el passat cap de setmana a Sabadell. Corro ha destacat en les proves de salt d’alçada (segon) i 60 metres llisos (tercer sèrie B) acumulant 1.451 punts en el total.  Navas s’ha quedat ben a prop del seu company amb 1.448 punt en el total destacant en disciplines com el salt de llargada (tercer) o els 60 metres llisos (tercer sèrie A).

Els punts acumulats dels dos atletes fan que la secció d’atletisme de l’Associació Esportiva Molins de Rei sigui campiona de Catalunya de pista coberta en categoria infantil.

Recomanacions personalitzades