L’Atlètic Incresa acosegueix els tres punts per la mínima a Esparreguera

Els del barri del Canal superen a l’Esparreguera per 0 a 1 en un partit brusc des del primer minut amb un gol de Toni a les acaballes de la primera part.

Només havien passat dos minuts de l’inici del partit quan una entrada temerària a Ángel Barroso ha deixat clar que l’Esparraguera no estava disposat a regalar els tres punts. Tot i això i que no s’ha fet un bon joc per part visitant, l’Atlètic Incresa ha disposat d’ocasions durant la primera part per arribar al descans amb més d’un gol d’avantatge. Una vegada el pal i altres el porter local ho han impedit. Al minut 43 Toni feia el 0 a 1 amb un xut de fora de l’àrea.

La segona part ha tingut la mateixa duresa. Jordi Pons, davanter que ha entrat de refresc, ha estat expulsat per insultar a un rival. L’Incresa amb un home menys i més de mitja hora per davant en un partit obert. Un repte difícil que els molinencs han afrontat amb la seva capacitat de sacrifici en defensa.

Tres punts d’or que deixen a l’Atlètic Incresa primer amb un partit menys i amb dos punt d’avantatge respecte el Gavà Mar.

Recomanacions personalitzades