La Fira de la Candelera supera el rècord de visitants

Més de 500.000 persones van visitar la Fira de la Candelera durant el passat cap de setmana. Aquesta xifra suposa un nou rècord de visitants aconseguit gràcies al bon temps que va acompanyar durant tota la Fira.

El planter va viure moments d'autèntica aglomeració durant tot el cap de setmana // David Guerrero

Els gairebé 900 expositors que van omplir els carrers del centre de Molins de Rei han valorat molt positivament el resultat aconseguit durant el passat cap de setmana. Els càlculs fets per la organització apunten que aquest any s’han superat amb escreix les previsions i s’ha deixat enrere la xifra de visitants aconseguida a l’edició passada, que ja va suposar un rècord històric.

Durant els dies previs a la Fira, es van dur a terme tot un seguit de tastos i maridatges als quals van assistir un centenar de persones i en el Concurs de Tast de Vins, hi van participar un total de 10 parelles. La 31a Fira de Vins i Caves, juntament amb els expositors que formaven part de la Fira Gastronòmica, van fer que la plaça de la Llibertat es convertís, des del divendres dia 4,  en un gran centre de reunió a l’aire lliure.

També els bars i restaurants de la vila han superat les expectatives: totes les terrasses exteriors es van omplir de gent per gaudir dels típics esmorzars de traginers. En aquest sentit, cal afegir que el bar Garbí ha estat el guanyador del Concurs de Coradella d’aquesta Fira de la Candelera.

Pel que fa a l’oferta cultural, diumenge van assistir 550 persones a l’obra de teatre Terra Baixa, presentada per Impuls al teatre del Foment Cultural i Artístic; 184 van gaudir del concert de percussió a càrrec del grup Tambor de Saia, ofert a la Joventut Catòlica-La Peni, i 120 persones van veure el concert de jazz a  la Traska Truska, a càrrec de Carme Canela & Joan Monné Trio.

Cal destacar, també, les Jornades Tècniques Agràries, que va comptar amb l’assistència de 80 persones.

Tant l’alcalde de Molins de Rei, Ivan Arcas, com el regidor de Fira, Joan Ramon Casals, coincideixen a valorar aquesta Fira de la Candelera com la millor dels darrers anys, no solament per l’oferta firal, sinó també per l’absència d’incidències, pel bon ambient que s’hi va respirar i pel magnífic temps primaveral que ens va acompanyar durant tot el cap de setmana. S’ha complert el lema de la 160a Fira de la Candelera, tant semblant a aquest mitjà: “Viu la Fira, Viu la Vila”.

Recomanacions personalitzades