7 dels 10 components de la selecció catalana d’halterofília són del CH Molins de Rei

El Club Halterofília Molins de Rei torna a ser referent d’aquest esport a Catalunya. Una mostra més és que set dels deu components de la selecció catalana d’halterofília són del club molinenc.

Molins de Rei és la capital de Catalunya d’halterofília. En el proper campionat d’Espanya infantil per comunitats autònomes set dels deu components de la selecció catalana seràn esportistes del club de la vila.

L’èxit arriba després dels campionats de tècnica que servien com a selecció pel campionat d’Espanya on els esportistes de Molins de Rei han tornat a destacar. Els seleccionats són: Noelia Caballero, Pilar Caballero, Mercè Mendoza, Raquel RuizPatrícia Pinto, Eric Pérez Tais García que seran acompanyats per David Soria i María José Mendoza com a entrenadors.

El torneig es disputarà el proper cap de setmana del 26 de febrer a Madrid.

Recomanacions personalitzades