La Fira de Vins ajuda un any més a captar nous clients als professionals del sector

Últim dia de la Fira de la Candelera. Són prop de les vuit del vespre del diumenge, demà dilluns la gent treballa, però la plaça de la Llibertat està plena i és un continu d’arribar gent. Per 6 euros, els qui ho vulguin poden fer fins a cinc tasts de vins i caves de qualsevol dels estants que estan situats a l’entorn de la plaça i seure a les taules, situades al mig, a degustar les copes tot menjant o fent petar la xerrada.

La fira de Vins i Caves, com la Candelera en general, és el retrat d’una gran diversitat, on gent de llocs molt variats es desplaça per provar els vins i caves que venen d’arreu de Catalunya. Ens acostem a un dels estands de vins, Vinalium, on trobem a Isabel Cabezas que ha vingut des de Balaguer,  Lleida: “és la primera vegada que venim però ens ha agradat molt l’experiència i la veritat és que ens ha anat molt bé”. Uns metres més enllà trobem al Xavi Cedó, en el seu cas ja coneixia la fira, ja que és la segona vegada que hi ve a promocionar els seus vins Denominació d’Origen Montsant del Celler Cedó Anguera. Diferents experiències, de més o menys anys, amb productes diversos, però amb una idea comuna: que val la pena repetir a la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades