La Candelera estrena unes jornades de skateboard i graffiti al pati del Palau de Requesens

Una de les novetats de la 160a Fira de la Candelera han estat les primeres jornades lliures de skateboard i graffiti, organitzades al pati del Palau de Requesens durant el passat diumenge.

Durant tot el dia, joves de totes les edats van tenir la oportunitat de demostrar el seu art tant patinant amb el skate com pintant graffitis. L’espai amb el que comptaven era el mateix que havien fet servir dissabte els participants del Concurs de Paletes. D’aquesta manera, les construccions realitzades pels paletes van ser decorades i pintades amb graffitis el diumenge.

El concurs de graffitis va començar a les dotze del matí i va acabar a les set de la tarda, i va comptar amb la col·laboració dels graffiters Souten, Deke i Wek,entre altres. El jove Souten va declarar a Viu Molins de Rei: “M’ha agradat molt pintar aquí al meu poble” i va defensar la seva feina davant les crítiques que acostumen a rebre, explicant que el seu objectiu és “ensenyar el graffiti com un art i no com un vandalisme”.

L’organització del concurs de graffitis i la jornada de skateboard va anar a càrrec de la botiga molinenca Spot10 Skate Board Shop.

Recomanacions personalitzades