Núria Artés pren possessió com a regidora

Núria Artés Cornellas ja és regidora de l’ajuntament. Substitueix al fins ara regidor de Finances, Enric Franch, que va anunciar la seva jubilació anticipada el mes passat.

Núria Artés // Ajuntament de Molins de Rei

El nomenament d’Artés va tenir lloc ahir en un ple extraordinari i urgent amb la seva presa de possessió com a únic punt en l’ordre del dia.Núria Artés passarà a responsabilitzar-se de les regidories de Serveis Generals i de Seguretat Pública. La polèmica regidoria d’Economia i Finances, en canvi, caurà en mans del regidor Miquel Vila, com ja va avançar Ivan Arcas en una entrevista amb aquest mitjà la setmana passada.

Núria Artés va formar part de les llistes d’Iniciativa i Esquerra per Molins de Rei (ara, Iniciativa per Molins) en les darreres eleccions municipals. És llicenciada en Història Antiga per la Universitat de Barcelona, tècnica en Comerç Internacional i MBA per la Universitat d’Edimburg. En els darrers tres anys ha fet les funcions d’assessora d’Alcaldia en el mateix Ajuntament de Molins de Rei.

Després de la promesa del càrrec de Núria Artés davant l’alcalde, es va obrir una roda de declaracions a cada partit per tal que poguessin valorar la presa de possessió de la nova regidora. Xavi Paz (PSC), Emilio Ramos (PP), Joan Ramon Casals (CiU) i Laura Duran (Iniciativa per Molins de Rei) van donar-li la benvinguda en el seu torn de paraula. Alex Maymó (CUP), a més de donar-li la benvinguda va demanar-li “que les coses es facin millor a partir d’ara, perquè és difícil fer-les més malament del que s’han fet”. En canvi, des d’ERC no es va fer cap declaració, tal com ja va passar al ple on Enrich Franch va presentar la seva jubilació.

Jordi Julià / David Guerrero

Recomanacions personalitzades