Atlètic Incresa 0–21 Molins de Rei CF

El primer derbi de la temporada ha enfrontat als dos amateurs femenins de l’Atlètic Incresa i el Molins de Rei CF.

Imatge del partit

Imatge del partit

El partit és una mostra de la gran progressió que ha tingut el futbol femení a Molins de rei. Ara mateix, el Molins de Rei CF compta amb una escola consolidada i l’equip del Barri del Canal està iniciant el seu procés de creació de l’escola.

La primera part ha estat un partit sense història. Les jugadores del Molins porten molt de temps en la pràctica del futbol.  Contràriament, el femení de l’Atlètic Incresa és una aventura que tot just acaba de començar. Moltes de les seves jugadores comencen aquest any a jugar a futbol i això s’ha fet notar durant tot el partit. Amb aparent poc esforç els gols anaven entrant un a un a la porteria local. Un contundent 0 a 7 era el resultat que mostrava el marcador a la mitja part.

La segona meitat ha mostrat un ritme més lent. Semblava que les visitants es donaven per satisfetes amb la renda que tenien i les locals seguien lluitant per donar una bona imatge. Ho van aconseguir durant el primer quart d’hora. Un cop el Molins va marcar el 0 a 8, van aforadar la porteria sense pietat fins arribar al sorprenent resultat de 0 a 21.

La disputa d’aquest partit es una prova de que, a Molins de Rei, el futbol no és només cosa d’homes.

Recomanacions personalitzades