La Fira de les Arts guanya compradors

La secció més artística de la Fira de la Candelera, ubicada a la plaça de l’Ajuntament, ha augmentat en vendes respecte l’any passat segons els paradistes.

Enguany, com cada temporada, podem veure una plaça de la Vila ruixada d’art per totes bandes. Els quadres, escultures i objectes diversos destinats a la decoració, ja sigui de la llar com d’un mateix, han tornat a omplir una part important de la nostra fira.

Aquesta temporada però, sembla ser que els artistes que s’han apropat a Molins de Rei han notat un canvi en la venda dels seus articles. Tenint en compte els números de l’any passat, s’ha captat una millora en la compra per part de la gent.

Ens comentaven des d’un dels estands de ceràmica que, per tal de “no espantar la gent des d’un començament”, han hagut de baixar els preus, fent-los més assequibles per a la butxaca dels compradors. El mètode, però, sembla ser que els ha funcionat, ja que diversos paradistes consultats per Viu Molins de Rei asseguren que han notat la millora de les vendes, deixant de banda una tendència de poca despesa instaurada durant els últims anys degut a la crisi econòmica.

Vídeo: Irene Terrón

Recomanacions personalitzades