El PP diposita la seva confiança en Emilio Ramos com a candidat a l’alcaldia

L’actual portaveu del PP, Emilio Ramos, ha estat escollit pel comitè local del partit com a candidat a l’alcaldia de Molins de Rei. La confirmació de Ramos com a cap de llista per part del PP significa també el tret de sortida per part dels populars en la cursa de les municipals.

Emilio Ramos

El comitè local del Partit Popular a Molins de Rei es va reunir el passat dissabte 22 de gener i va nomenar a Emilio Ramos com a candidat a l’alcaldia per a les properes eleccions del 22 de maig. Ho van fer unanimitat, renovant així la confiança a l’actual regidor popular i president del comitè local del partit a la vila.

Amb els noms confirmats d’Ivan Arcas (ICV), Joan Ramon Casals (CiU), Víctor Puntas (ERC) i Xavi Paz (PSC), la incògnita del PP era una de les úniques que quedaven per desvetllar. Sense sorpresa, el PP de Molins de Rei aposta per Emilio Ramos, regidor des del març del 2008, quan va substituir al desaparegut José Luis Serrano.

Dels partits amb representació actualment al ple municipal, ja només falta per conèixer si finalment la CUP renovarà la seva confiança en Àlex Maymó.

Recomanacions personalitzades