El Cercle Artístic exposa el treball dels seus membres durant la Fira

Durant el cap de setmana de la Fira de la Candelera, tothom qui s’hagi acostat al recinte del Cercle Artístic, haurà pogut veure la mostra que havien preparat els artistes del Cercle: diferents quadres, gravats, escultures d’artistes diversos van ser exposats al públic d’arreu que va visitar la vila.

Alguns dels articles de l’exposició ja s’havien pogut veure en una anterior mostra a la sala principal de Ca n’Ametller organitzada dins “L’art per una escletxa“, mostra on es van exposar diferents vessants artístiques com la poesia o el teatre. Tot el material que es va poder veure durant el cap de setmana al Cercle Artístic estava realitzat per autors de la vila.

Susana Jiménez, presidenta del Cercle Artístic, explica que l’exposició “no genera moltes vendes”, però si que va  servir per donar a conèixer la feina dels artistes i aconseguir contactes. “Les vendes venen després”, assegura Jiménez en aquest vídeo realitzat per Irene Terrón.

Recomanacions personalitzades