Xavier Montserrat i Mercè Martínez són la parella guanyadora del concurs de tast de vins

Entrega de premis als guanyadors del concurs de tast de vins

Entrega de premis als guanyadors del concurs

Els secret per conèixer bé els vins és “beure’n bastants” segons Xavier Montserrat, membre de la parella guanyadora del Concurs de Tast de Vins per parelles organitzat a l’Espai de Tastos i Degustacions de la Fira de Vins dins del marc de la Fira de la Candelera.

La seva parella, Mercè Martínez, creu que s’han d’utilitzar gairebé “tots els sentits” per conèixer un vi. Els dos, coincideixen en que la sort ha estat també un element clau per poder aconseguir la victòria. La Mercè valora molt positivament que el concurs es faci per parelles ja que l’any passat va quedar en quarta posició en solitari. Per ella, “el treball de l’associació molinenca de tast és molt important en el context vinícola de la vila”.

Participants del Concurs de Tast de Vins acompanyats de regidor Joaquim Martí

Participants del Concurs de Tast de Vins acompanyats de regidor Joaquim Martí

Vins del Concurs de Tast

Vins del Concurs de Tast

Silvian Carrillo i Mónica Redondo han estat la parella que ha quedat en segona posició i Jordi Pitarque i Lluís Sancho, en tercera.

El Concurs de Tast de Vins per parelles s’ha dut a terme gràcies a la col·laboració de l’Associació de Sommeliers de Catalunya, l’Associació Espanyola de Sommeliers,el  Forn del Pont, el Restaurant Calop, el Restaurant l’Àpat i el Traska Truska.

Recomanacions personalitzades