La Fira de la Candelera espera a mig milió de visitants

Des d’avui i fins diumenge es pot visitar la Fira de la Candelera a Molins de Rei. El temps acompanyarà segons els pronòstics i, per tant, els càlculs en quant a visitants són optimistes.

Amb uns 900 expositors i més de 5 quilòmetres lineals al llarg de la vila, la fira comercial i artesanal és la que més espai ocupa, però el planter continua sent per història el sector més popular i la Fira d’Entitats es pretén erigir com espai de trobada entre els molinencs.

Més enllà de la Fira de Fires, les activitats de tot tipus es multipliquen. Des del concurs de coradella fins el tast de vins, passant per activitats ecològiques o pels més petits. El conjunt d’activitats es pot consultar a la web de la Fira de la Candelera.

Recomanacions personalitzades