Esquerra presenta un joc de l’Oca per celebrar els 80 anys d’ERC

Esquerra repartirà durant el cap de setmana de la Fira de la Candelera un joc de l’Oca que commemora els 80 anys d’Esquerra a Molins de Rei. El partit independentista aprofitarà per presentar a l’equip de molinencs que formaran la candidatura d’ERC el proper 22 de maig.

Taulell de joc de l'oca d'Esquerra // ERC Molins de Rei

El joc de l’Oca es repartirà a l’estand d’Esquerra a la Fira d’Entitats de la plaça de la Llibertat. Servirà per celebrar els 80 anys d’història del partit, que va ser fundat el 19 de març de 1931 per Francesc Macià i Lluís Companys. L’adaptació feta per ERC del joc de l’Oca consta de 33 caselles d’imatges històriques del partit. La sortida és la fundació d’Esquerra el 1931, les oques són els presidents Macià, Companys, Irla i Tarradellas, la presó és l’empresonament del govern de la Generalitat al 1934, la mort és la visita de Franco a Molins de Rei i el pont és el de les Quinze Arcades.

Presentació de la candidatura

Esquerra aprofitarà la Fira de la Candelera per presentar l’equip de molinencs que donen suport a ERC a les properes eleccions municipals. La cara visible del partit tornarà a ser Víctor Puntas, que ja va ser escollit fa mesos per l’executiva del partit com candidat a l’alcaldia per ERC. Ara faltarà conèixer quins noms l’acompanyaran, ja que el seu número 2, Xavier Montserrat, ja ha anunciat que abandona la política al final d’aquesta legislatura.

Recomanacions personalitzades