La Caixeta de Sons omple de música Cal Dit

La Caixeta de Sons  ha recuperat la programació musical de Les Nits de Cal Dit. Joan Colomo va inaugurar el cicle de concerts la setmana passada i aquest dijous és el torn de Mujeres.

La idea de La Caixeta de Sons és oferir música en directe i de qualitat, ja sigui d’artistes coneguts o per descobrir. Normalment els concerts seran de petit format, excepte en casos puntuals com el d’aquesta setmana. Amb motiu de la Fira de la Candelera s’ha programat el concert de la banda Mujeres, que comptarà amb tota la formació al complert. Grups com aquest vindran a Molins de Rei en casos com la Candelera, la Festa Major i en ocasions especials.

La resta de concerts seran de petit format i molt pròxims al públic degut a les característiques del local. Es duran a terme els dijous al vespre, amb una periodicitat quinzenal aproximadament. El preu serà variable en funció de l’espectacle, però asseguren que serà un preu assequible tenint en compte que “consumir cultura ha de tenir un preu, i al mateix temps tothom ha de poder accedir”.

El concert de Mujeres aquest dijous, a les 21.30h, tindrà un cost de 7 euros.

Les properes dates confirmades són el 3 de març, Maria Rodés i, el 24 de març, Inspira.

Recomanacions personalitzades