Foment reprèn les obres del viaducte entre l’A-2 i l’AP-7

Les obres del viaducte entre l’A-2 i l’AP-7 a l’alçada de Castellbisbal que han estat aturades durant els últims mesos es reprendran en un mes.

Les obres en el moment de ser aturades // Público

Es tracta d’un enllaç estratègic per connectar el Baix Llobregat i el Vallès Occidental a través de les dues principals vies de comunicació de la zona. Les reivindicacions d’alguns municipis per millorar el projecte inicial van encarir les obres nou milions d’euros més dels previstos.Amb més del 65% ja construït, el ministeri de Foment va decidir aturar-les al juliol en un pla de contenció per fer front a la crisi econòmica que va afectar a obres d’arreu d’Espanya.

Vuit alcaldes dels municipis afectats van signar el passat estiu una declaració, a la que va donar suport el conseller de Política Territorial en aquells moments, Joaquim Nadal. Els alcaldes reclamaven que s’indultés l’obra i es finalitzés, reivindicant la seva importància per a l’economia del territori. El secretari d’infraestructures, Víctor Morlán, es va reunir ahir amb ells i els va confirmar la represa de les obres. Això sí, es finalitzaran seguint el pla inicial i les millores complementàries que encarien el pressupost inicial no es duran a terme. Pels alcaldes beneficiats, el més important és que es finalitzin les obres. Després de més de mig any amb les obres abandonades, la represa dels treballs és considera “una grata sorpresa” per l’alcaldessa de Castellbisbal, Dolors Conde.

Recomanacions personalitzades