Els gegants de Molins de Rei són repintats per començar la temporada

La temporada 2011 ens torna a presentar una imatge renovada dels Gegants Nous. En Bernat i na Candelera han estat repintats per segona vegada en un any. Els geganters ja han fet la primera sortida de la temporada, a Mollet del Vallès.

Els gegants van estrenar la seva nova cara a Mollet del Vallès // Colla Gegantera de Molins de Rei

L’any passat van ser repintats per l’artista que els va crear l’any 1988, en Ramon Aumedes del Taller Sarandaca de Granollers. Enguany, degut a que el seu renovat aspecte no va acabar d’agradar durant la pasada Festa Major de Sant Mquel Arcàngel, s’ha aprofitat l’impàs entre temporades per repintar de nou als gegants.

En aquesta ocasió la tasca s’ha confiat a dos artistes locals vinculats al Cercle Artístic de Molins de Rei, Josep Maria Pubill i Esteban Fernández, els quals han realitzat aquesta feina de forma desinteressada i amb gran voluntat, obtenint un bon resultat, com ja va quedar demostrat en el cercavila realitzat el passat dissabte 29 de gener en motiu de la inauguració de l’exposició “Gegants” a l’Aula de Cultura de Caixa Penedès.

Primera sortida

Enguany ha estat Mollet del Vallès la trobada gegantera que ha servit de toc d’inici a la temporada gegantera dels gegants de Molins de Rei, la qual, alhora va servir per mostrar el renovat aspecte d’en Bernat i na Candelera.

A Mollet del Vallès, sota un rigorós fred de gener, els gegants desfilaren pels carrers més cèntrics de la ciutat vallesana junt als gegants de Canovelles, La Garriga, La Llagosta, Breda i barri de Gràcia de Barcelona, així com les dues parelles de gegants locals, segons informen des de la Colla Gegantera de Molins de Rei.

Els Gegants Nous Bernat i Candelera presenten la seva imatge repintada // Ricard Vinyets

Recomanacions personalitzades