L’Atlètic Incresa punxa contra la seva bèstia negra

La Incresa ha jugat molts minuts de la segona part amb un home menys. Tot i l’empat (1-1), els del Barri del Canal segueixen líders.

El Sector Montserratina havia estat l’únic equip capaç de guanyar a l’Atlètic Incresa durant la primera volta. Després de l’empat a 1 d’aquest cap de setmana s’ha convertit en l’autèntica bèstia negra de l’equip molinenc.

El partit ha començat amb un penal en contra de la Incresa al minut 2. Iván Coma ha aturat la pena màxima però es veia que la cosa no seria gens senzilla. El primer tram d’enfrontament ha estat dominat pels locals. Poc a poc, els del Barri del Canal han anat guanyant el control de la pilota i han acabat el primer temps amb algunes ocasions. En una d’elles el davanter Jordi Pons ha provocat una nova pena màxima després d’una bona jugada individual. Eric s’ha encarregat de fer l’1 a 0.

La segona ha començat amb el mateix guió, un equip visitant dominant el partit fins que al minut 60 Iván Coma ha fet el seu segon penal de la jornada. Aquest ha suposat l’empat (1-1) i la seva expulsió per doble groga. Lluny d’espantar-se, l’Atlètic Incresa ha mostrat valor en els últims minuts de partit disposant d’ocasions per poder fer-se amb la victòria. Jose Manuel Rubio ha estavellat la pilota al pal i un gol ha estat anul·lat als molinencs que s’han quedat amb la sensació d’haver perdut dos punts.

Recomanacions personalitzades