El CFS Molins 99 atrapa al líder

Mal partit el del CFS Molins 99  al Papiol, però al final els tres punts aconseguits valen per assolir la primera posició, compartida amb el Pla de Llobregat, que va empatar el seu partit contra el Rubí.

En un enfrontament molt travat i amb falta de ritme els molinencs es van fer amb la victòria. A la primera part, pocs minuts després que l’Orange Papiol estavellés una pilota al pal el CFS Molins 99 es va posar per davant al marcador gràcies a un gol de l’Àlex després de robar una pilota al mig del camp. Al cap de poc, però, els locals van posar l’empat al marcador. Tot i això, en un contraatac molt ben portat pels nostres, en Borja va aconseguir el 1-2 i just quan es complia el temps reglamentari per arribar al descans també en Borja va anotar un nou gol després d’un llançament de banda on la defensa local va badar i els de Molins de Rei van estar molt encertats.

A la segona meitat el joc seguia sense ser gens vistós i a falta de pocs minuts pel final l’Orange Papiol va fer el 2-3 que va posar la por al cos als aficionats del CFS Molins 99, els membres de la grada jove, que s’havien desplaçat fins a la població veïna per veure el partit. Però a falta de tant sols un minut per acabar en Manolo va fer el definitiu 2-4 a porta buida aprofitant un error dels locals mentre jugaven de cinc.

Amb aquest resultat el CFS Molins99 arriba al final de la primera volta com a colíder, havent perdut un sol partit, i aspirant a tot davant una segona part de la temporada que es presenta apassionant. La nota negativa de la jornada ha estat la lesió de Jesus Gonzalez, que estarà de baixa durant uns dos mesos degut a una fisura al tendó d’aquiles.

El proper cap de setmana toca descans, així que els jugadors molinencs podran gaudir de la fira de la Candelera i agafar forces per encarar la segona volta.

Han jugat: Josep Canals (c), Paco Martinez, Jorge Rubio, Alex Sanchez(1gol), Ruben Garcia, Borja Carasusan (2gol), Ivan Rodriguez, Manolo Humares (1gol), i els porters Victor SanMartin , Rafa i Victor González.

Entrenador: Victor Medina Delegat: Juan San Martin Auxiliar: Jesus González

Josep Canals (jugador del CFS Molins 99)