El projecte per establir 4 punts Wi-Fi a la vila i la colla de Gegants guanyen el 2n Certamen “Millorem Molins”

Per segona vegada, la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) destina part del sou del regidor Alex Maymó a la realització de projectes d’entitats a Molins de Rei. El partit concedeix un total de 2.250€ per la realització d’ambdós projectes. Els guanyadors del 2n Certamen es van fer públics el passat 26 de gener a Ca n’Ametller.

El primer premi se’l va endur un projecte per instal·lar quatre punts xarxa, o Wi-Fi, de lliure accés que rebrà 1.250€. La iniciativa la promouen diverses entitats del poble com l’Ateneu Mulei, el casal de joves de La Mola i l’agrupament escolta Jaume Vicens Vives.D’aquesta manera es vol estendre una xarxa d’internet ciutadana lliure a Molins de Rei amb el suport de guifi.net.

En segon lloc, la colla Gengantera de la vila ha obtingut 1.000€ per engalanar els balcons amb mocadors dels gegants durant la propera Festa Major.

Els projectes guanyadors s’han triat per mitjà de votacions a través d’internet i d’un jurat independent conformat per sis persones vinculades al teixit associatiu, cultural o esportiu de la vila. Els votants havien d’escollir un dels quatre projectes presentats. Tot i que el vot popular el va guanyar per una distància molt ajustada el projecte dels geganters (549 vots enfront els 547 dels de la xarxa wi-fi), el jurat va donar la màxima puntuació al projecte de la xarxa wi-fi, que ha estat finalment el guanyador.

Entrega de premis del 2n certamen "Millorem Molins" // Miquel Monfort

La resta d’iniciatives presentades van ser del col·lectiu Endavant per la publicació del llibre “Moviments de resistencia a Molins de Rei (1940 – 2011)”; i l’entitat Amics dels Pesebres de Molins de Rei va presentar un projecte per acondicionar el seu nou local i per comprar material de muntatge per l’exposició de pesebres que organitza cada any. La CUP va organitzar el primer certamen el mes de maig de 2008 amb l’objectiu de premiar les entitats del poble pel treball que realitzen diàriament per convertir la vila en una localitat activa i dinàmica.

Recomanacions personalitzades