Comença la Fira de la Candelera amb “Terra Baixa”

Impuls Associació Cultural estrena aquest cap de setmana “Terra Baixa”, l’obra més coneguda d’Àngel Guimerà. Viu Molins de Rei ha viscut des de dins els últims assajos d’una obra que és l’acte més destacat del cap de setmana anterior a la Fira de la Candelera.

Després del pregó realitzat aquest divendres, es dóna per començada la Fira de la Candelera. I l’autèntic plat fort del cap de setmana previ a la Fira és la representació de “Terra Baixa” al Teatre del Foment Cultural i Artístic. L’obra, dirigida per Dani Pascual, compta amb un repartiment de luxe format per actors molinencs. El cartell l’encapçalen Xavi Gardés (Manelic), Estefanía Garcia (Marta) i Jordi Costa (Sebastià). Els dies de representació són dissabte 29 a les deu de la nit i diumenge 30 a les sis de la tarda. Les entrades ja són a la venda, a un preu de 8 €, a l’Estanc Margarit i el Forn del Pont del Mercat Municipal. També es podran comprar a taquilla el mateix dia de l’espectacle a 10 €.

Viu Molins de Rei ha estat present a un dels últims assajos previs a l’estrena i ha parlat amb el director, Dani Pascual, qui reconeix com “Terra Baixa és l’obra per excel·lència” i ha estat un repte difícil. Pascual explica què el va llençar a dirigir aquesta obra i com va tenir clar des del primer moment quins eren els actors més indicats. Aquest cap de setmana es podrà veure el resultat dels assajos que Viu Molins de Rei us ofereix la possibilitat de veure.

 • Pingback: Tweets that mention Comença la Fira de la Candelera amb “Terra Baixa” -- Topsy.com()

 • Teresa Roca Rius

  ¿ Es realmente un estreno, o ya hace siglos que se estreno dicha obra?

  El lleno del domingo día 30 demuestra la sed de la ciudadania de Molins por el teatro amateur, sin obras grandiosas , complicadas, o modernas, ¿Se fomenta realmente este género amateur y clásico, o se prefieren obras complicadas y menos frecuentes?

  Los precios 10 € son aún abusivos para mucha gente humilde y popular.

  ¿ Es verdad que los actores no reciben ni un duro de las ganancias?, ¿ Quien se las lleva?

  Teresa