La biblioteca canvia la normativa de préstec

La xarxa de Biblioteques de la Diputació de Barcelona ha modificat la política de préstec. Es podran seguir agafant 30 documents durant 30 dies, però ara el repartiment entre audiovisuals i llibres és diferent.

Segons la normativa que ha entrat en vigor des del 3 de gener, els documents que es podran agafar en préstec es reparteixen de la següent manera: 15 documents impresos (llibres, revistes…), 6 DVDs i 9 CDs i altres suports multimèdia.

Fins ara, la quantitat total era la mateixa però els documents es repartien d’una altra manera: 15 audiovisuals -tant DVDs com CDs- i 15 llibres. Aquest canvi es deu a que després de fer una valoració d’aquest darrer any, els responsables de la Xarxa de Biblioteques de la Diputació han arribat a la conclusió que no hi havia fluïdesa a la rotació dels documents. La Biblioteca es quedava sense fons el temps que durava el préstec i la resta dels usuaris sortien perjudicats.

Recomanacions personalitzades