Impuls representa “Terra Baixa” per la Fira de la Candelera

El clàssic dels clàssics del teatre català es presenta a Molins de Rei. Impuls Associació Cultural estrenarà l’obra més coneguda de Guimerà el cap de setmana previ a la Candelera.

Cartell de Terra Baixa

Dani Pascual és l’encarregat de dirigir una obra que, alhora que és una obra mestra, comporta molta preparació i dificultat. Uns personatges que han passat a la història, com són la Marta, el Manelic i el Sebastià, trepitjaran amb molta força l’escenari del Foment Cultural i Artístic a finals de mes. Després d’Unes polaroids explícites i Contes de Pere Calders, el grup molinenc Impuls s’ha llençat de cap a la piscina i està preparant Terra Baixa. Aquesta fira promet teatre, com cada any, i què hi ha millor que un Guimerà per començar-la?

El repartiment, format per actors de la vila. Els tres actors principals són Xavi Gardés en el paper de Manelic, Estefania Garcia en el de Marta i Jordi Costa com a Sebastià. La resta del repartiment és completa amb Mireia Pons en el paper de Pepa, Carme Casas en el paper d’Antònia, Joan Parellada en el paper de Josep, Isaac Biscarri en el paper de Nando, Sergi Armentano en el paper de Perruca, Estel Tort en el paper de Nuri, Jaume Armentano en el paper de Xeixa, Miquel Olivé en el paper de Tomàs i Ernest Canet fa de Mossèn.

Els dies de representació seran el cap de setmana del 29 i 30 de gener, a les 22h i a les 18h respectivament. Les entrades ja són a la venda. No són numerades, però ja es poden comprar a punts com l’Estanc Margarit i el Forn del Pont del Mercat Municipal. Si es compren anticipadament costen 8€ i si es compren a taquilla el dia de l’actuació tindran un preu de 10€.

Recomanacions personalitzades