Els nens més recicladors són premiats per la Biblioteca

El 1er concurs de Reciclatge “Crea la teva joguina” ja ha fet públic els guanyadors. Una cinquantena de persones, entre elles petits i grans, es van reunir a la Biblioteca Pau Vila per l’entrega dels premis. Al concurs s’havien presentat un total de 37 joguines fetes amb materials reciclats, de les quals quatre van ser les premiades.

El premi de la primera categoria (de 0 a 7 anys) va ser per la Martina Burriel de 4 anys, que va presentar un joc de pescar peixos fet amb una capsa de sabates, cartró, filferro i un pal de fusta.

Els premis de la segona categoria (de 8 a 10 anys) van ser per l’Anna Pichel de 9 anys, que va fer un joc de la granota amb una llauna, paper maché i una capsa de pizza. I per la Tess Lauri de 9 anys, que va presentar un camell fet amb cartró d’ouera, suro i pinces. Degut a que hi havia moltes més joguines que a la resta de categories, en aquesta es van donar dos premis.

I per últim, el premi de la tercera categoria (de més d’11 anys) va ser per la Nasya Ruz d’11 anys pel seu robot fet amb porexpan, un pot de detergent, taps d’ampolla, una bombeta de llum, el plàstic d’unes pastilles i cilindres de cartró.

L’acte va ser el divendres 21 de gener a les 18.30h de la tarda. Abans dels premis es va portar a terme una de les activitats habituals de la Biblioteca “Em diverteixo amb el Bibluc”, que consisteix en un taller de manualitats per a nens de quatre anys en endavant. Normalment cal fer una inscripció per a fer-lo, però aquell dia va ser lliure. A més a més, va tenir a relació amb el tema del reciclatge, els nens van fer un avió amb cartró reutilitzat i se’l van emportar a casa.