L’executiva del PSC diposita la seva confiança en Xavi Paz

Xavi Paz ha estat escollit com a candidat a l’alcaldia de Molins de Rei pel PSC a proposta de la comissió executiva del partit. La proposta es va dur a terme per unanimitat i obre formalment el procés que conclourà el proper 12 de febrer amb la ratificació de la seva candidatura a l’assamblea de l’agrupació.

Xavi Paz (PSC)La comissió executiva de l’agrupació local del PSC de Molins de Rei ha proposat oficialment Xavi Paz com a candidat a l’alcaldia de la vila en les eleccions municipals del 22 de maig. L’elecció es va dur a terme en la reunió del partit el passat divendres. Paz va ser escollit per unanimitat a la comissió executiva, al considerar-lo “el millor líder per afrontar el canvi que necessita el municipi, un canvi a millor per donar a Molins de Rei a l’impuls que la vila reclama i necessita”, segons han explicat fonts socialistes.

Amb el nomenament dut a terme per l’òrgan directiu dels socialistes molinencs, s’obre formalment el procés de presentació del candidat del PSC Xavi Paz a l’alcaldia de Molins de Rei. El proper pas serà el 12 de febrer, quan l’hauràn de ratificar l’assamblea de militants i simpatitzants.

Recomanacions personalitzades