L’Atlètic Incresa guanya 2 a 0 en un partit espès

L’equip del Barri del Canal guanya 2  a 0 a La Palma de Cervelló en un partit sense bon futbol. D’aquesta manera segueix líder del grup dotzè de tercera territorial.

Jose i Eric, protagonistes del segon gol, junts durant l'escalfament

Jose i Eric, protagonistes del segon gol, junts durant l'escalfament

Una de les coses més importants per aconseguir un ascens de categoria és fer-se amb els tres punts en aquells partits en que no es té un bon dia. L’Atlètic Incresa ho ha fet en el seu partit contra La Palma de Cervelló al municipal Ricard Ginebreda.

La primera part va ser avorrida. Cap dels dos equips ha mostrat el seu millor futbol. Els visitants han dominat una mica més que els locals però sense arribar a causar gaires problemes a la porteria d’Iván Coma. Cap el final, una passada llarga del porter molinenc ha estat recollida per Jona Nuñez qui ha prolongat cap al davanter Gerard, que després de desfer-se de tres defenses ha aconseguit un bon gol de jugada individual (1-0). Tres passades, tres fintes i un golSón les individualitats les que solucionen els partits espesos, el matx d’ahir és un exemple més.

Un parell de canvis a la mitja part han donat una mica més de control del partit a l’Atlètic Incresa. La Palma de Cervelló també s’ha desanimat pel fet de portar l’iniciativa al camp del líder i no aconseguir cap benefici. Una gran jugada de Jose Manuel Rubio per la banda, fent gala de la seva gran força física, va acabar amb un penal i l’expulsió del defensa visitant. Eric marca la pena màxima (2-0) i partit sentenciat.

El proper cap de setmana sortida complicada per l’equip del Barri del Canal que haurà de defensar el liderat al camp del Sector Montserratina, on necessitarà més arguments que els mostrats ahir per aconseguir la victòria.