El Molins de Rei CF perd a casa contra un rival directe per la permanència

El Corbera supera als molinencs per 1 a 2 i allunya als de Joan Garcia de la salvació. La lesió de Mario quan no s’havia arribat a la mitja hora va ser clau. El Molins amb el 0-2 en contra no va saber reaccionar. Un gol de Yessi va posar emoció als minuts finals.

Imatge del partit // Adrià Casaín

Imatge del partit // Adrià Casaín

El Molins de Rei Club de Futbol venia de remuntar a casa en l’últim partit de la primera volta. Els homes de Joan Garcia volien començar la segona igual de bé. Després de la bona actuació d’Eric Criado el passat diumenge, el jove de setze anys va formar part de l’equip titular. Juntament amb Mario i Rebollo realitzaven una davantera letal o això semblava.

En els primers minuts el Molins posava les ocasions però el Corbera, 12é classificat, tenia la possessió. A les acaballes de la primera part, Mario es va lesionar i va ser substituït per Jordi Prats. Un 0-0 després del primer temps que resumia l’avorriment que havia patit l’afició molinenca a les grades del municipal Josep Raich.

La segona part va començar amb més ocasions que la primera però no vam veure el primer gol fins al minut 53, ho feien els visitants després de definir un u contra u en que el guarda meta local va ser incapaç de evitar el gol. El Molins de Rei es va debilitar molt amb aquest gol, en canvi el Corbera, com és lògic, es va créixer. Després de diverses ocasions desaprofitades per part dels visitants, van tornar a marcar, ampliant la diferència en el marcador. Amb el 0-2 el Molins necessitava remuntar, tenia temps, però li faltaven ganes i intensitat. En els minuts finals, Yessi, va marcar amb una canonada des de fora de l’àrea. La remuntada de la setmana passada va fer creure a l’afició molinenca que es podia guanyar, però no va ser possible i el Molins de Rei va sumar una nova derrota.

La setmana vinent el Molins visita el camp de l’Unión Malaga, 5é en la classificació, els 3 punts s’han convertit en una obligació pels molinencs.

Recomanacions personalitzades