Comencen les activitats per a joves enmarcades en els pressupostos participatius

La primera de les accions que es faran del projecte de pressupostos participatius de la regidoria d’Emancipació Juvenil serà un taller de construcció de mòduls mòbils de skateboard programat pel dissabte 29 de gener.

“MOU el cul per l’skateboard” serà un taller que es durà a terme a l’espai d’assaig de l’edifici del Molí el proper dissabte 29 de gener de tres de la tarda a vuit del vespre. El taller, en el que es construiran tres mòduls mòbils per a la pràctica de skateboard, és obert a tots els joves interessats en participar-hi.

El projecte de Pressupostos participatius MOU! EL CUL!, impulsat des de la Regidoria d’Emancipació Juvenil de l’Ajuntament de Molins de Rei, s’adreça a  tots els joves i les joves de 14 a 30 anys que viuen a Molins de Rei. L’objectiu és que la joventut de la vila decideixi a quines activitats o projectes es destinen 6.000 € del pressupost de la Regidoria.

En la fase de recollida de proposta es van presentar un total de 8 propostes: 3 de la franja d’edat 14-18 anys i 5 propostes de la franja 19-29 anys. Finalment, l’Assemblea, en la qual van participar un total de 17 joves entre els 14 i els 29 anys, va decidir que les accions a dur a terme serien: el taller de construcció de mòduls de skateboard que es fa el proper dissabte, el 1r Flat Skateboard Contest, beques per a la compra d’un primer instrument, instal·lació d’un punt de xarxa XOLN, un taller de vídeo participatiu i una proposta d’oci alternatiu amb torneig de futbolí, tennis taula i jocs de taula. Cada una de les sis activitats compta amb mil euros de pressupost.

Recomanacions personalitzades