El PSC i la CUP consideren la jubilació de Franch com una dimissió

La renúncia d’Enric Franch es deu oficialment a la jubilació del regidor d’Economia i Finances. Tot i això, PSC i CUP consideren que es tracta d’una dimissió de la que també responsabilitzen a l’equip de govern (IiE, ERC i CiU).

Xavi Paz i Ferran Espinosa han valorat la jubilació d'Enric Franch // PSC Molins de Rei

Xavi Paz ha advertit de la crisi de govern que significa la renúncia d’Enric Franch a només quatre mesos de les eleccions municipals. En roda de premsa, Paz ha lamentat que l’alcalde i la resta de partits del govern local permetin la jubilació del regidor d’economia “sense clarificar els comptes” i ha definit l’Ajuntament com “un vaixell a la deriva”. Per a Paz,  l’alcalde i els seus companys de govern “han volgut fer veure que no passava res i han fet pinya per tapar la crisi”.

El PSC de Molins de Rei considera “molt greu” la crisi de govern generada arran de la dimissió d’Enric Franch. “Amb l’excusa de voler cobrar la jubilació ha abandonat l’actual Govern sense aclarir com estan els comptes municipals i deixant un desgavell econòmic de conseqüències imprevisibles pel nostre poble”, ha assegurat Xavi Paz, qui ha emfatitzat que “una regidoria no és una feina qualsevol, és un compromís de servei públic al qual Franch ha renunciat per tapar els greus problemes de gestió econòmica agreujats des de fa mig any”.

La CUP, a través d’un comunicat, també ha responsabilitzat a tot el govern municipal de “la mala gestió de l’àrea d’economia i serveis generals”. Des de la CUP consideren que “el mateix alcalde o els grups municipals d’IiE, ERC i CiU haurien d’haver actuat fa molt de temps i haver exigit un canvi en la gestió de l’àrea econòmica de l’Ajuntament”.

El partit que ha aconseguit més d’una vegada treure de polseguera a Francha, ha considerat la seva jubilació com “una victòria per la CUP” degut a les seves denúncies públiques sobre la política de personal, contractacions i gestió econòmica duta a terme pel regidor sortint. La CUP s’apunta la victòria recordant que la crítica a l’actuació de Franch l’han dut a terme durant tota la legislatura, “mentre que altres grups del govern o de l’oposició estaven callats i ara quan s’apropen les eleccions és quan també parlen“.