Kafka reviurà dramatitzat a la Biblioteca

Les lectures dramatitzades per a adults retornen a la Biblioteca Pau Vila. Els textos escollits per l’ocasió han estat extrets del llibre Narracions completes (Quaderns Crema) de Franz Kafka, uns contes plens de foscor i misteri.

Les lectures seran a la Biblioteca el dijous 20 de gener a les 20.30h. L’entrada és lliure, però l’aforament és limitat. Els actors i les actrius que donaran vida a aquests personatges seran l’Arnau Armengol, el Ferran Botifoll, l’Encarna del Baño, el Lluís de la Roja, el Jordi Julià i la Mireia Pons. Tots ells vinculats al món del teatre d’una manera o altre.

La obra de Kafka és una de les més influents de la literatura universal de l’últim segle. Autor de novel·les com El procés(1925), El castell (1926) i Amèrica (1927), també ho va ser de les novel·les curtes La metamorfosi (1915) i La colònia penitenciària (1914). Després de la seva mort es van conservar un cert nombre de paràboles, relats breus, correspondència i escrits autobiogràfics. La narrativa de Kafka es caracteritza per ser desassossegadora i simbòlica.