Sant Vicenç dels Horts neteja les franges de seguretat forestals

L’Ajuntament de Sant Vicenç dels Horts ha endegat una campanya de neteja i manteniment de les franges de seguretat i les rieres amb l’objectiu de garantir les condicions de seguretat davant de possibles riscos.

D’una banda s’està realitzant el manteniment de les pistes forestals que donen accés als boscos, per tal de fer la vigilància en les condicions adequades i  perquè els serveis d’extinció d’incendis, si es donés el cas, es puguin realitzar de manera satisfactòria. D’altra banda s’ha realitzat el manteniment de les franges de seguretat, els espais que envolten les vivendes properes  al bosc. Concretament, uns 45.000 metres quadrats de neteja forestal a la zona de la Contraselva, la Font del Llargarut i Sant Antoni.

El darrer àmbit d’actuació són algunes de les rieres del municipi, especialment els trams més propers als habitatges. Es tracta de garantir la capacitat hidràulica i la lliure circulació de possibles avingudes producte de pluges, o tempestes sobtades. Els treballs s’han realitzat ja a la riera de Can Costa, i s’estan portant a terme a les rieres de La Guàrdia,  a la del Tallat, al barri de Sant Antoni, i al mateix barri el tram que va des del carrer de Pío Baroja a la riera de Torrelles.