Victoria in extremis del Molins de Rei CF

El Molins de Rei ha remuntat un 0-2 a favor de la Guardia i un gol de Mario al minut 90 ha donat els tres punts al Molins de Rei Club de Futbol. El juvenil Eric Criado ha certificat el seu bon nivell amb 2 gols. Els visitants han acabat amb dos jugadors menys.

Es disputava al Josep Raich un partit en el que el Molins de Rei estava obligat a guanyar si no volia distanciar-se notablement de la zona de permanència. Les primeres ocasions del partit han arribat per part dels dos equip però cap feia mèrits suficients per avançar-se en el marcador fins que la Guardia s’ha avançat i poc després ha fet el 0 a 2. Se li torçaven les coses a un Molins que no tenia a la banqueta a l¡entrenador, Joan Garcia, per una expulsió la setmana passada. El segon entrenador de l’equip, Pedro Quesada, ha motivat molt als seus jugadors durant la mitja part i a la segona s’ha iniciat la remuntada.

Tot i que el joc del Molins no s’ha tornat més brusc, el partit s’ha anat escalfant a mesura que han anat passant els minuts i dues expulsions visitants i una de Joel al minut 81 han descentrat una Guardia que ha baixat la intensitat notablement. Al 74, una nova joia de la pedrera molinenca que ha passat per les categories inferiors del FC Barcelona, Eric Criado, ha fet l’1 a 2. Això ha suposat un punt d’inflexió en el partit i el Molins s’ha cregut que podia guanyar. En el 86, un cop més Eric Criado ha fet un autèntic golàs de vaselina posant el 2-2 en el marcador i a la Guardia contra les cordes. Ja en el temps de descompte, Mario ha estat l’encarregat de signar la victòria i fent que els tres punts es quedin a casa.

Un dels millors partits que es recorda aquesta temporada. Amb aquest partit s’acaba la primera volta amb un bon sabor de boca, però el Molins de Rei CF continua en zona de descens.

Adrià Casaín / Ivan Sedano / Ian Pérez